iphonelover:
Protože mě to trochu trápilo a tady na fóru jsem nikde postup nenašel (i když už se to tu možná řešilo), odhodlal jsem k tomu, ze vyzkouším postup, který mi připadal logický a nakonec i funkční. Zapotřebí je k tomu nějaký program, díky kterému se dostaneme do adresáře iphonu. (tedy napž. WinSCP, Terminal v Mac OS X)
Původní SMS tóny jsem nasel v adresáři ../System/Library/Audio/UISounds (jsou to soubory sms-received1.caf - sms-received6.caf).
No a teď už jen stačí oblíbenou MP3 převést v nějakém konvertoru na aif (ja to udělal v sound forge) no a koncovku aif pak přepsat na koncovku caf .
Dále je potřeba si vybrat jaky z defaultně nahraných SMS tonu se Vám libí nejméně, pojmenovat takto svůj vlastni tón a nahradit ten původní v telefonu novým. Postup má jedinou nevýhodu, ze musíte nahradit jednu z defaultně nastavených za jiný, navíc název tonu zůstava stejný věřím ale že ten kdo tomu rozumí lepe než já dokáže poradit jak to udělat, aby se tam objevil novy SMS tón i se svým vlastním pojmenováním. Tohle mne nice méně netrápí, takže jsem to již dále nezkoumal...
Ak Vam nieco nie je jasne diskutujte tu.
Lock, malá úprava. Julek
Jak si nastavím vlastní SMS tón ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Starý pes fóra :)