Chýba vám na vašom iPhone 3G[S] natáčanie videí v HD? Tak tomu je myslím koniec
Návod je veľmi jednoduchý.
1. Otvoríme Cydiu, nainštalujeme "3GS HD Enabler"
2. Rebootneme zariadenie a užívame si natáčanie videa v HD
Pre porovnanie si pozrite rozdiel medzi klasikou a HD kvalitou kliknite sem.
Ako natáčať s iPhone 3G[S] HD videa?
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Klub čistého iOS
Ako natáčať s iPhone 3G[S] HD videa?
Apple iPhone 7 Plus 32GB Silver
Apple iMac 21,5" i5-2400S, 12GB RAM, 500GB HDD
XBOX One 500GB
Apple iMac 21,5" i5-2400S, 12GB RAM, 500GB HDD
XBOX One 500GB
Re: Ako natáčať s iPhone 3G[S] HD videa?
Len pripomeniem že je potrebné mať medzi zdrojmi http://repo.[zakázáno].org
-
- Host
No neviem ako vy ale ja som si pridal repozitár ale 3GS HD Enabler som tam nenašiel.
Trošku som pátral a ten návod je starší, a trochu nefunkčný s iOS 5. Nahrádza totižto N88AP.plist, ktorý rieši rozloženie plochy v Springboarde, no problém je v tom, že všetky sú kompatibilné s iOS 4. Preto bol možno aj s repo stiahnutý. Naviac ja som po pridaní jedného z návodov ktoré som našiel na nete musel robiť restore, lebo mi zmizla ikona foťáku a telefónu z plochy.
Rozdiel ? V N88AP.plist, a v tom, že súbory ktoré sú obsiahnúte v repo/rar/zip sa majú skopčiť do System->Library->PrivateFramework->Celeste a pritom v iOS 5 už tieto súbory sú v System->Library->PrivateFramework->MediaToolBox. Takže je tam pár rozdielov no na iOS 5 by som to osobne neskúšal
Rozdiel ? V N88AP.plist, a v tom, že súbory ktoré sú obsiahnúte v repo/rar/zip sa majú skopčiť do System->Library->PrivateFramework->Celeste a pritom v iOS 5 už tieto súbory sú v System->Library->PrivateFramework->MediaToolBox. Takže je tam pár rozdielov no na iOS 5 by som to osobne neskúšal