Zdravim,
jsem student a chtel jsem si vyzkout napsat nejakou jednoduchou aplikaci pro muj iPhone. Mam par dotazu ohledne vyvoje aplikaci pro iPhone.
1) Chtel jsem si stahnout iPhone Developer University Program, ktery je zadarmo pro studijni ucely. Zarazil, me vsak fakt ze pri vyplnovani registrace je tam nasledujici technicke upozorneni:
Technical Requirement: To develop with iOS SDK you must have an Intel-based Mac running Mac OS X Snow Leopard. znamena to tedy ze do te doby nez si poridim iMac mam s vyvojem iPhone aplikaci smulu? Nebo me jeste napadla jedna moznost a to rozdelit si HDD a na jeden oddil nainstalovat MAC OS?
2) Kterym programovacim jazykem se vlastne iPhone aplikace pisou? Na internetu jsem se docetl ze je to jazyk Objective-C!? Bohuzel s timto jazykem nemam zadne zkusenosti. Par let uz programuju v JAVE - je to velka zmena prejit z JAVY do Objectve-C?
iPhone SDK
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iPhone SDK
1. vsetky nastroje na programovanie su zadarmo na developer apple (Cocoa, potrebujes k tomu iphone sdk, tiez zadarmo) - takze po kupeni macu nemusis uz nic naviac platit, aby si skusil develop pre iphone
2. jedine ak chces naprogramovanu app dat do appstore do predaja, tak platis licenciu asi 100$, cize mozes sam pre seba vyvijat kolko chces, a bud sa dohodnes s niekym, kto ju vyda miesto teba alebo si to vyriesis inak.
2. jedine ak chces naprogramovanu app dat do appstore do predaja, tak platis licenciu asi 100$, cize mozes sam pre seba vyvijat kolko chces, a bud sa dohodnes s niekym, kto ju vyda miesto teba alebo si to vyriesis inak.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: iPhone SDK
OK mas ty nejake zkusenosti s tim Objective C? Zrovna tedka koukam na vybornou stranku ohledne developingu iPhone applikaci (http://www.lynda.com/home/DisplayCourse.aspx?lpk2=48369&utm_source=youtube&utm_medium=viral&utm_content=youtube&utm_campaign=youtube)
Napsal jsi si nejake iPhone aplikace?
Napsal jsi si nejake iPhone aplikace?