Auto Silent (Cydia)

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Auto Silent (Cydia)

Příspěvek od rony »

Tak už je to tu, aplikácia, ktorú mám v múdrych mobiloch veľmi rád. Načítava udalosti v kalendári a počas naplánovanej schôdzky automaticky zapne tichý režim mobilu (zruší hlasité zvonenie).

Keďže ide o rezidentne bežiaci program (musí neustále načítavať udalosti) - aj keď - viem si predstaviť program, ktorý sa spustí len po synchronizácii a naplánuje do applovského "cronu" (ktorý beztak beží) jednoduché skripty, ktoré by sa spustili vždy k začiatku a koncu udalosti. Dosť teórie.

Program sa volá Auto Silent.

Zapína tichý režim automaticky počas mítingu a noci. Synchronizuje sa s kalendárom a počas mítingu zmení nastavenia podľa toho ako si zvolí používateľ. Môžete tiež zmeniť nastavenia počas noci.

Vzhľad rozhrania vidíte na obrázkoch.

Z nich je jasné, že sa dá nastaviť nočný režim pre pracovné dni zvlášť a pre víkendy zvlášť (postačuje ale viete ako...). Viditeľne nevie odlíšiť typ mítingu a po zapnutí zafunguje proste na všetky. Teoreticky by ste mohli chcieť odlišovať len mítingy istého typu.

Tichý režim si môžete prispôsobiť prepínačmi: či sa má vypínať zvonenie, vibrácie, hlasový mail, nový mail, upozornenie na udalosť alebo SMS. Iné možnosti nie sú. Žiadali by sa napríklad zmeny melódie a jej hlasitosti. No a s GPS chipom by sa žiadali aj zmeny podľa polohy (v danom okruhu). Nakoniec aj zmeny témy winterboardu resp. výmena sady pozadí v BossPaper.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: Auto Silent (Cydia)

Příspěvek od dodo_mt »

Obzeral som tuto aplikaciu v Cydii ale stale to pre mna nie je plnohodnotny spravca profilov ako na Nokii alebo na SE...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

zbynda

Příspěvek od zbynda »

Kazdopadne prvni vlastovka, jsem rad alespon za ni, dlouho jsem neco podobneho cekal/hledal.

Diky

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

veľmi dobrý správca profilov (spoplatnený) je MyProfiles, inštalovateľný cez RockYourPhone

https://www.rockyourphone.com/index.php/myprofiles.html

umožňuje nastaviť profily podľa čohokoľvek, WiFi siete, GPS pozície, ...

sám, používam ... podľa kalendára však automaticky nastaviť tichý režim nevie (alebo som to aspoň neobjavil)

Golf

Příspěvek od Golf »

MyProfiles asi byly opravdu první... Ale zkouším je od minulého týdne, právě jak se tu píše, neumí se chovat podle poznámek v kalendáři, BTSek a podobně. Na WM a SE to bylo dost vymakaný a spolehlivý.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

MyProfiles vyzera vymakane ale celu oblast moznosti nepokryva, TROCHU to zamrzi ale program je to podla manualu poriadne premakany.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Chtěla jsem se zeptat těch, co používají autosilent na iOS 4.2.1, jestli jim to utiší i tóny SMSek. Mě to na iOS 4.1 fungovalo, no ale teď na iOS 4.2.1 mi SMSky stále přehrají zvuk. Na internetu jsem našla akorát dva lidi, co si stěžovali na to samé. Jinak nikde, nikdo, nic.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

crusader

Příspěvek od crusader »

Ani mně na 4.2.1 AS nefunguje korektně. Tak jsem se na něj vyprdnul a zakoupil SBSchedule. Funguje spolehlivě.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Ono by spis chtelo autory bombardovat, at s tim neco udelaji. Kupovat dalsi app se mi moc nechce.

crusader

Příspěvek od crusader »

Já jsem změnu provedl hlavně proto, že SBSchedule pracuje se všemi přepínači, které jsou v nainstalované v SB settings, takže si profil mohu navolit do maximálních detailů (nepamatuji se, jestli AS třeba umí vypnout push notifikace).

olha
Host
Host

Příspěvek od olha »

Metalgirl píše:Chtěla jsem se zeptat těch, co používají autosilent na iOS 4.2.1, jestli jim to utiší i tóny SMSek. Mě to na iOS 4.1 fungovalo, no ale teď na iOS 4.2.1 mi SMSky stále přehrají zvuk. Na internetu jsem našla akorát dva lidi, co si stěžovali na to samé. Jinak nikde, nikdo, nic.

Ano, mám ten samá problém, po instalaci iOS 4.2.1. se zvuk SMSek neztiší. Ale ještě by mě zajímalo, zda existuje nějaká app, která umí nastavit zvuky SMSek nebo volání jednotlivě, mám totiž v autě poplach. zařízení, které mi jde na mobil a nerad bych ho v noci propásnul, když mám zvuky ztišené.

Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Renik »

mne bohuzial smsky nestisuje ani SBSchedule.. sice mam SMS alert vypnute, no nepomohlo mi to..

edit: SMS Alert vlastne nie je vypnutie sms zvoneni, len tych notifikacii :D
Naposledy upravil(a) Renik dne stř bře 09, 2011 12:28 am, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Už to funguje, po updatu, který udělali před pár dny, sms tóny jsou vypnuté. :) Zkus provést update, jestli jsi ještě nedělal.

Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Renik »

MG: ak to patrilo mne, tak ja autosilent nepouzivam.. len tu bol spomenuty SBSchedule, tak som k tomu nieco napisal aj ja.. zatial riesim, ako by som mohol uplne vypnut zvuky zvoneni a sms sprav (len v noci a automaticky)
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
Apple TV 4 64GB

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

No na to je prave dobre to autosilent nebo ten sbschedule. Ja prave myslela, ze mas i auto silent. Moje chyba. :pardon:

Jinak pro ostatni, co to maji. Uz funguje i ztiseni sms pod iOS 4.2.1

Renik
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Renik »

mam len sbschedule.. ale prave som nasiel Silent Toggle a Vibrate Toggle pre SBSettings, takze ten by mal vyriesit presne to co potrebujem.. tzn. uplne vypnut zvuky zvoneni a sms pocas noci :)
Apple TV 4 64GB

Odpovědět