RecognizeMe novy zpusob odemykani telefonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
RecognizeMe novy zpusob odemykani telefonu
Je to pouze pro zarizeni s predni kamerou (nejspis).. vyuziva ji k tomu aby naskenovala vas predem nastaveny obicej a podle toho odemkla pristroj...
videjko:
Zobrazit video na http://youtu.be/u3dUCSvcffU
Kód do fóra: [youtube]u3dUCSvcffU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
videjko:
Zobrazit video na http://youtu.be/u3dUCSvcffU
Kód do fóra: [youtube]u3dUCSvcffU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Senior uživatel
Re: RecognizeMe novy zpusob odemykani telefonu
To je vtip?:-D
Místo abych to prostě odemknul nebo, pokud si to chci zabezpečit, tam naťukal heslo během sekundy, tak se na to budu 20 sekund koukat, aby mě to oskenovalo a kdyžtak pustilo dovnitř?:-D Dokavaď nezvednou rychlost tak, že hned po zmáčknutí tlačíka se rozsvítí display a hned vás to pustí dál, je to celkem nepoužitelné
Místo abych to prostě odemknul nebo, pokud si to chci zabezpečit, tam naťukal heslo během sekundy, tak se na to budu 20 sekund koukat, aby mě to oskenovalo a kdyžtak pustilo dovnitř?:-D Dokavaď nezvednou rychlost tak, že hned po zmáčknutí tlačíka se rozsvítí display a hned vás to pustí dál, je to celkem nepoužitelné
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
-
- Moderator fóra
... a ošetřili odemknutí telefonu pomocí fotografie.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Moderator fóra
Brat to ma na notebooku toshiba, a poviem vám je to totálna blbosť. Čumí do toho asi minutu, nakláňa sa jak kok*t, len aby ho to pustilo. Je to dosť na smiech. Ale z fotky som to skúšal, a nešlo to. Alebo som nemal dobrú fotku. Ono to totiž bere aj pohľad z boku (uši, vlasy a pod.)
EDIT: Ale ako tak pozerám, tu by to šlo aj z fotky, maš pravdu..
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
Maximus-CZ píše:To je vtip?:-D
Keby si pozries video tak to funguje pomocou hesla aj pomocou skenovania tvare...
EDIT
MaReCeQ píše:Brat to ma na notebooku toshiba, a poviem vám je to totálna blbosť. Čumí do toho asi minutu, nakláňa sa jak kok*t, len aby ho to pustilo. Je to dosť na smiech. Ale z fotky som to skúšal, a nešlo to. Alebo som nemal dobrú fotku. Ono to totiž bere aj pohľad z boku (uši, vlasy a pod.)
Mne príde skorej tvoja odpoveď na smiech ako RecognizeMe. Keby pozrieš video tak vidíš, že to funguje celkom slušne a neviem prečo to pozovnávaš s Toshibou.... to už rovno môžeš porovnávať so Symbianom...
nedelej doubleposty viz pravidla . jh
-
- Moderator fóra
Ver, že na tej Toshibe je to prepracovanejšie. Neskenuje tam len prednú časť tváre, ale celú. Prečo nedali do toho videa fotku toho človeka, či to neotvorí z nej?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- iPhone expert
Vyhodené peniaze! Reaguje to len ak máte tvár presne v rovnakej miestnosti a musí to byť proste velmi podobné. Naozaj to skenuje asi minutu (podla nastavenia intenzity ochrany) a nakoniec ajtak vypíše "failed...Mohol som si kúpiť radšej nejakú hru.

-
- Senior uživatel
Měl jsem to na noťasu.. Při modelu učení mi to během 10sti sekundového skenování udělalo asi 20 teplate fotek, Několikrát jsem zopakoval , při tom "učení" se i různě nakláněl, měnil výrazy tváře, mrkal, otevíral pusu a prostě všechno co mě napadlo. Tohle všechno jsem zopakoval při několika světelných podmínkách, od šera přes světlo za mnou, přemenou, z boků , tlumené atd. Dohromady bylo v databázi učení asi 700 fotek Výsledek: docela mě to pouštělo, ale pouštělo to i kámoše:/... když jsem udělal nový proces učení, a nechal tam dohromady asi 30 fotek, poštělo mě to jen občas a musel jsem se u toho kroutit.
Co tím chci říct? Že tudy cesta nevede, alespoň dokud někdo nevymyslí pořádnej algoritmus na porovnávání fotky / teplate, nebo to nevymáknou jinak.
OT:
Torni: Já sem si všiml, že to funguje i pomocí hesla, ale to je tam jako zadní vrátka. rozhodně to není část aplikace, která by hodnotu aplikace posouvala někam výš.
MaReCeQ to porovnával s Toshibou, protože v obou případech je princip fungování stejný. Je sice pravda, že tohle je od jiné značky, ale použitelnost je stejná.
Porovnat to se Symbianem? Proč ne? Aplikaci dělá 3rd studio, a udělat port pro symbian není zas tak složitý, a výsledná funkčnost by byla téměř totožná, takže opět tvůj argument je naprosto scestný
Co tím chci říct? Že tudy cesta nevede, alespoň dokud někdo nevymyslí pořádnej algoritmus na porovnávání fotky / teplate, nebo to nevymáknou jinak.
OT:
Torni: Já sem si všiml, že to funguje i pomocí hesla, ale to je tam jako zadní vrátka. rozhodně to není část aplikace, která by hodnotu aplikace posouvala někam výš.
MaReCeQ to porovnával s Toshibou, protože v obou případech je princip fungování stejný. Je sice pravda, že tohle je od jiné značky, ale použitelnost je stejná.
Porovnat to se Symbianem? Proč ne? Aplikaci dělá 3rd studio, a udělat port pro symbian není zas tak složitý, a výsledná funkčnost by byla téměř totožná, takže opět tvůj argument je naprosto scestný
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!
-
- Moderator fóra
OT: Kto to porovnával so symbianom? Teda aspoň ja som o ňom nič nepovedal. Princíp je v podstate ten istý, len som chcel povedať to, že ti skenuje len prednú časť, čiže z fotky by to šlo ľahko, keď na tej toshibe to skenovalo z predu ale aj bokov, a to na fotke neurobíš. A verím tomu že s fotkou by si to urobil v pohode
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Sons of Jailbreak
Já jsem to zkoušel, po 15 minutách mě to naskenovalo obličej a ať sem dělal, co jsem dělal, stejně së mi tam ta možnost nikde neoběvila.
-
- Mírně pokročilý
Neviete ci taketo nieco neeyistuje na odtlacok?
-
- Senior uživatel
Hovoril som ti
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=44389
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=44389
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]