RecognizeMe novy zpusob odemykani telefonu

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
mefistos

RecognizeMe novy zpusob odemykani telefonu

Příspěvek od mefistos »

Je to pouze pro zarizeni s predni kamerou (nejspis).. vyuziva ji k tomu aby naskenovala vas predem nastaveny obicej a podle toho odemkla pristroj...

videjko:
Zobrazit video na http://youtu.be/u3dUCSvcffU
Kód do fóra: [youtube]u3dUCSvcffU[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: RecognizeMe novy zpusob odemykani telefonu

Příspěvek od Maximus-CZ »

To je vtip?:-D
Místo abych to prostě odemknul nebo, pokud si to chci zabezpečit, tam naťukal heslo během sekundy, tak se na to budu 20 sekund koukat, aby mě to oskenovalo a kdyžtak pustilo dovnitř?:-D Dokavaď nezvednou rychlost tak, že hned po zmáčknutí tlačíka se rozsvítí display a hned vás to pustí dál, je to celkem nepoužitelné
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

... a ošetřili odemknutí telefonu pomocí fotografie.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Brat to ma na notebooku toshiba, a poviem vám je to totálna blbosť. Čumí do toho asi minutu, nakláňa sa jak kok*t, len aby ho to pustilo. Je to dosť na smiech. Ale z fotky som to skúšal, a nešlo to. Alebo som nemal dobrú fotku. Ono to totiž bere aj pohľad z boku (uši, vlasy a pod.)

EDIT: Ale ako tak pozerám, tu by to šlo aj z fotky, maš pravdu..
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

torni

Příspěvek od torni »

Maximus-CZ píše:To je vtip?:-D
Místo abych to prostě odemknul nebo, pokud si to chci zabezpečit, tam naťukal heslo během sekundy, tak se na to budu 20 sekund koukat, aby mě to oskenovalo a kdyžtak pustilo dovnitř?:-D Dokavaď nezvednou rychlost tak, že hned po zmáčknutí tlačíka se rozsvítí display a hned vás to pustí dál, je to celkem nepoužitelné

Keby si pozries video tak to funguje pomocou hesla aj pomocou skenovania tvare...

EDIT

MaReCeQ píše:Brat to ma na notebooku toshiba, a poviem vám je to totálna blbosť. Čumí do toho asi minutu, nakláňa sa jak kok*t, len aby ho to pustilo. Je to dosť na smiech. Ale z fotky som to skúšal, a nešlo to. Alebo som nemal dobrú fotku. Ono to totiž bere aj pohľad z boku (uši, vlasy a pod.)

EDIT: Ale ako tak pozerám, tu by to šlo aj z fotky, maš pravdu..

Mne príde skorej tvoja odpoveď na smiech ako RecognizeMe. Keby pozrieš video tak vidíš, že to funguje celkom slušne a neviem prečo to pozovnávaš s Toshibou.... to už rovno môžeš porovnávať so Symbianom...

nedelej doubleposty viz pravidla . jh

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Ver, že na tej Toshibe je to prepracovanejšie. Neskenuje tam len prednú časť tváre, ale celú. Prečo nedali do toho videa fotku toho človeka, či to neotvorí z nej?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

Vyhodené peniaze! Reaguje to len ak máte tvár presne v rovnakej miestnosti a musí to byť proste velmi podobné. Naozaj to skenuje asi minutu (podla nastavenia intenzity ochrany) a nakoniec ajtak vypíše "failed...Mohol som si kúpiť radšej nejakú hru.
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Maximus-CZ »

Měl jsem to na noťasu.. Při modelu učení mi to během 10sti sekundového skenování udělalo asi 20 teplate fotek, Několikrát jsem zopakoval , při tom "učení" se i různě nakláněl, měnil výrazy tváře, mrkal, otevíral pusu a prostě všechno co mě napadlo. Tohle všechno jsem zopakoval při několika světelných podmínkách, od šera přes světlo za mnou, přemenou, z boků , tlumené atd. Dohromady bylo v databázi učení asi 700 fotek Výsledek: docela mě to pouštělo, ale pouštělo to i kámoše:/... když jsem udělal nový proces učení, a nechal tam dohromady asi 30 fotek, poštělo mě to jen občas a musel jsem se u toho kroutit.

Co tím chci říct? Že tudy cesta nevede, alespoň dokud někdo nevymyslí pořádnej algoritmus na porovnávání fotky / teplate, nebo to nevymáknou jinak.

OT:
Torni: Já sem si všiml, že to funguje i pomocí hesla, ale to je tam jako zadní vrátka. rozhodně to není část aplikace, která by hodnotu aplikace posouvala někam výš.

MaReCeQ to porovnával s Toshibou, protože v obou případech je princip fungování stejný. Je sice pravda, že tohle je od jiné značky, ale použitelnost je stejná.
Porovnat to se Symbianem? Proč ne? Aplikaci dělá 3rd studio, a udělat port pro symbian není zas tak složitý, a výsledná funkčnost by byla téměř totožná, takže opět tvůj argument je naprosto scestný
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

OT: Kto to porovnával so symbianom? Teda aspoň ja som o ňom nič nepovedal. Princíp je v podstate ten istý, len som chcel povedať to, že ti skenuje len prednú časť, čiže z fotky by to šlo ľahko, keď na tej toshibe to skenovalo z predu ale aj bokov, a to na fotke neurobíš. A verím tomu že s fotkou by si to urobil v pohode
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Pospec CZ
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Pospec CZ »

Já jsem to zkoušel, po 15 minutách mě to naskenovalo obličej a ať sem dělal, co jsem dělal, stejně së mi tam ta možnost nikde neoběvila.

Jump3r-ko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jump3r-ko »

Neviete ci taketo nieco neeyistuje na odtlacok?

Zecko
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Zecko »

- iPhone 3Gs 16gb [iOS 5.1.1 JB]
- iPhone 4s 16gb [iOS 6.1 JB]
- iPhone 5 64gb [iOS 7.1.1 JB]
- iPhone 6 16gb [iOS 8.1.1 JB]
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]

Odpovědět