o co mi jde...? jde mi o to když mi nekdo napíše a nemám čas odpovědět tak aby se automaticky poslala odpověd....využití :znate ten stav kdy vám večer např přítelkyně napíše sms a vam se nechce odepsat?
tak bych chtel aby ten program měl databazi (napsal bych např : čau jak se máš?
a databaze by věděla že má odepsat mam se dobrě ) ja bych potom jen potvrdil že to chcu odeslat a bylo by......( tím by se eliminovalo hodně hádek:D)
automaticke odepsani na sms
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- iPhone expert
Re: automaticke odepsani na sms
iblacklist umi neco podobneho,je to v cydii muzes se na to mrknout ale myslim ze se nevyvarujes tomu ze treba napise misto "ahoj jak se mas?" treba "Ahoj zlaticko,jak se mas?"
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band