Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
to asi nepujde, ta emulace je velmi náročná, prosímtě neznáš nějakej návod na to ? jak zprovoznit ? já jsem hledal, ale nic jsem nenašel, nejlépe v CZ, rád bych si zahrál nějakou starou hru
Pretože je tam kopa premakanejsich hier ako na iPhone + si tam tie staré hry z psx môžeš nahrať ( na kartu ) a je to stabilnejsie a hratelnejsie ako na touch dysplai..
Apple hračky sú super ale zas nemajú navsetko... Inak by som to vydel z ipadom tam je väčší priestor na dysplai.
Psp jsem prodal a presel na iP( tehda 3G)... uz je to nakej patek a uz tehda mi PSP prislo zastarale, a ten displej bxl pekne mizerny.. Nizke rozliseni, svitivost, podani barev i odlesky od plexi predtim:)
Ok neviem aký model to bol ale nemôžeš očakávať že hry na psx pôjdu plinule na úplne odlisnom hw a os.
To ako by si chcel aby škoda fabia bola rovnako výkonná ako ferarri. Môžete byt radi ze to ide aspoň tak ako to ide a nie tu plakať mne nejde psx hra na iPhone. To ako kde sme vážne vás nechápem.
jj, tam si muzes stahnout zalozni kopie her pro PSX, kdyz neumis ze svych Cd vytvorit svoje, jinak pres program ultraIso pro windows to jde super, ale k dotazu, taky mi ten emulator nefunguje, spusti ano, ale pak se mi to sekne
no já nevim, ale PSX hry jsem hrával už na PDA s WinCE 2003 a 233MHz Procesoru celkem plynule (Tekken3, Crash Bandicoot) Tak se divím, že to iP nechce utáhnout...
prosim o reakcie len uzivatelv ktory ju maju/mali a fungovala dakujem.
Zdravim, kupil som si tuto app pretoze moje psp je uz mrtve. mam ju uz dlhsie ale az teraz som sa dotoho pustil ale ono to nejde
ide o zariadenie
Iphone 3G ios 3.1.2 JB - ano unlock - nie psx4all - oficalne kupeny balicek zda sa mi ze bolo Bigboss alebo zodttd ? psx bios schp1001.bin nebudem uvazdat zdroj pre licencne podmienky. Biosov som skusil viac. prava som nastavil na bios aj hry hodnotou 755 nepomohlo. po druhej uplnej reinstalacii som to skusil cez iFile
Nechapem ako nastavit v iFile prava , ja tam taku moznost nemam . Mne to tiez ide (obraz aj zvuk) ale Ovladanie moc ne mozno tymi pravami to bude . A este jedna otazka skusal som potiahnut Naruto ultimate heroes 1 je to .iso a mam len ciernu obrazovku neviete preco ? Ma to necelych 300MB cize nieje to ovela vacsia od crasha tsk co potom ?
V tamtom topicu sa neda pisat tak sa spytam tu . Rozbehnem na ipode 4G 200MB iso ? Videl som na youtube aj hru Driver ktora ma okolo 300-400MB takze by nemal byt problem :/
Mal by si ale ak si ho stahoval v ipode a rozbalil napr: rar subor a bol tam format hry iso.xxx nepametam si ten koniec tak to nemaz ale potrebujes pc aby ti to otvorilo .iso subor väcsinou su take subory na emuparedise.com Ale ja preferujem nitroroms.org z iso som mal problemy aj ja az som sa na ne vykaslal su narocne radsej stiahni .bin alebo Eboot.PBP to su formaty ktore su psx4all podporovane a pouziva to väcsina ludi.
UP !!
No neviem preco je moj navod zmazany ale tu je dokaz ze prava som nastavoval pre par jedincov co su antitalenti
Asi si o tom nikdy nepocul ze
Po presunuti biosu do .../PSX som vo videu robil co hmm ?!?!
Read - 4 Write - 2 Execute - 1
Vlastnik : mobile "d" Skupina : staff = psx4all pristup k suborom
Vysledok : "d"r(e)wx = 755 pre subor v psx4all (bios) Otvorit je v ifile oznacovene ako (e)
Pokud vypíšeme obsah nějakého adresáře pomocí ls -l, získáme seznam souborů i s příslušnými právy ve tvaru podobnému tomuto: "drwx rw- r--". d značí, že se jedná o soubor, rwx jsou práva majitele souboru, rw- práva skupiny majitele a r-- práva ostatních uživatelů (pomlčky nahrazují neexistující práva).
Práva můžeme nastavovat pomocí příkazu chmod v textové podobě - např. chmod o -rwx (ostatním uživatelům jsou zrušena práva pro čtení, zápis i spouštění (read, write, execute), chmod u -w (zrušení práva zápisu pro majitele), chmod g +rx (přidání práv čtení a spouštění pro skupinu majitele). Zkráceně můžeme práva nastavit pomocí číslic: r=4, w=2, x=1 v pořadí uživatel (majitel), skupina, ostatní - např. chmod 764 jaz2.txt (7 = 4+2+1, uživatel má tedy práva rwx; 6 = 4+2, skupina má rw; 4, ostatní mají právo r). Samozřejmě je možné přidělit nulu a daní uživatelé mají smůlu . Použitím chown a chgrp se nastavují práva pro jiné uživatele a pro uživatelskou skupinu.
Zaraza ma ze som ani nemohol reagovat, toto nebol adekvatny pristup k veci.