Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Nejen ICY ale teď i Installer na iP ohlásil návrat. Installer se používal na instalaci aplikací 3tích stran ještě když byla Cydia na houbách. Já jsem ho osobně nevyzkoušel jelikož můj první iP bylo 3G 2.0.1 ale na firmwarech 1.xx byl hodně častý. Já ho mám z ispazio repository.
Jak už jsem psal tak sem s Installerem nikdy neměl co dočinění až před hodinkou sem si ho stáhl na test. Nevim za jakým účelem ho přeportovaly ale jenom z nostalgie to nebude . Až to někdo testnete tak prosím návod a osobní hodnocení.
Návod: (nestihl jsem přeložit) Jailbreakněte vaše iZařízení. Otevřete Cydii. Tap Manage in the bottom tab bar. Then Sources. Then “edit”, and “add”. Add this source -> http://fr0stdev.co.cc/repo Search for Installer. Download it and respring. Installer should be on your homepage.