zdravim
pacilo sa mi na bitesms ta moznost odpovedat na smsky z locksreenu , cele bitesms nechcem , neni nejaka moznost teda nejaka appka ktora mi toto "aktivuje" aby som mohol odpvoedat z lockscreenu
a este haldam nejaku appku , ked napisem smsku a nastavim cas kedy sa odosle , tiez to tam byvalo a chyba mi to dost
a tretia vec , nieje nejaka moznost vyhladavat v safari text jak v prehliadaci skratkou CTRL+F ?
H: moznost odpovedat na sms z ls , casovac sms a vyhladavac.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Senior uživatel
H: moznost odpovedat na sms z ls , casovac sms a vyhladavac.
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]
Re: H: moznost odpovedat na sms z ls , casovac sms a vyhlada
nevim co je spatnyho na bitesms.. kup si je a vypni si ostatni funkce...
jo od 5.0 je normalne v pravo nahore moznost "vyhledat na strance"
jo od 5.0 je normalne v pravo nahore moznost "vyhledat na strance"