Creator: Robert Broglia
ani nevypisujem názvy
zoznam emulátorov:
http://www.explusalpha.com/
do vyhľadávania v cydii -> " .emu "
vyskočí plno emulátorov - odporúčam GBA.emu - gpsphone sa môže skryť, pobaliť kufre a ísť do starobinca
+ odporúčam si prelistovať nastavenia v emulátore - máte tam smooth linear filter (taký AA vlastne), môžte znížiť viditeľnosť HUD ako chcete (osobne som ho vypol a naučil sa kde čo je), lokácie save-ov,....
GBA,NES,... emulátor (naozaj) optimalizovaný (aj) pre iPad
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Re: GBA,NES,... emulátor (naozaj) optimalizovaný (aj) pre iP
no nevim, nejak to vypada prilis komplikovane, na iPadu jse mi to nepodarilo spustit vubec a na iPhonu to jde nejak tak podivne, jednou jo a pak zas ne. A i tak, nemyslim si ze tenhle typ her by nekoho oslovil
Hmm neviem ale ja tam mam na vsetkych removed from sale.
Pridaval si nejake repo ?
Pretoze tie co su na bigboss nejde kupit ani nainstalovat.
Pridaval si nejake repo ?
Pretoze tie co su na bigboss nejde kupit ani nainstalovat.
-
- Host
já jsem to stahoval z tohodle repa: cydiabetas.zodttd.com/ je tam jenom emulator nic víc
ale na iPadu na šiřku moc nesouhlasí tlačítka.
ale na iPadu na šiřku moc nesouhlasí tlačítka.
Nebude to nejaky bordel ked to stiahli zo cydii ?
Neviem radsej to neham tak je tam dost inych emulatorov.
Neviem radsej to neham tak je tam dost inych emulatorov.
-
- Host
ani ne, zatim to jede v pohodě
čo sa týka priamo emulátora, naozaj nerozumiem, mne to naopak ide hladko a krásne...
a je to komplikovejšie ako gpsphone napríklad, je to interaktívnejšie a nie je možné, že by tlačidla nesúhlasili a podobné veci
a čo sa týka hier, sú tam hĺavne hitovky našich detstiev, pre mňa asi najviac pokémon 3. Generácie + taký gba remake platinum(4.gene)
a je to komplikovejšie ako gpsphone napríklad, je to interaktívnejšie a nie je možné, že by tlačidla nesúhlasili a podobné veci
a čo sa týka hier, sú tam hĺavne hitovky našich detstiev, pre mňa asi najviac pokémon 3. Generácie + taký gba remake platinum(4.gene)