Trochu jsem googlil a tak se tu podelim, treba vas napadne neco dalsiho co s tim.
Pri tapnuti na "more" se vytvari soubor "LaunchMore" v var/mobile/Liberary/SBSettings/ (ten má stale velikost 0 B). Kdyz jej smazete, tak pri dalsim kliknuti na "more" se vytvori znova (velikost 0 B).
Aplikace "more" pada cca 5 sec po jejim spusteni, coz je priblizne doba behem ktere se nacte AdMob reklama. Pokud se nenacne, aplikace "more" spadne. Problem nevyresi ani volba "Fix User Dir Permitions" z nabidky "System Options".
Zkoušel jsem také odinstalovat Activator, ktery odinstaloval zaroven i SBSettings spolecne s dalsimi balicky. Nasledne jsem SBSettings znova nainstaloval (spolecne s Activatorem), ale problem nezmizel.
[url=http://www.[zakázáno].com/showthread.php?s=76f87b0d4d5e789548d81a51e54adb48&t=50307&page=2]Zde[/url] jsem se docetl, ze nekomu pomohlo zmenit prava souboru "LaunchMore"
Kód: Vybrat vše
chown mobile /var/mobile/Library/SBSettings/LaunchMore
preavdepodobne za pouziti MobileTerminal. Ten mi ale pada sotva jej spustim (nejspise neni kompatibilni). Jiny nastroj pomoci ktereho by sly zmenit prava u souboru a adresaru neznam ([zakázáno] to neumi).
Znate nejakou dalsi alternativu k tomuto tweeku? Napada me akorat SBSwitcher, ale ten mi moc nevyhovuje.
PS: problem jsem zatim nevyresil.. je treba proste spoustet dokud se nezobrazi reklama, pak si vse radne nastavit a pak se to da pouzivat. Do Safe modu mi to nepada.