SMS Helper[Cydia]-pocitadlo znakov
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Senior uživatel
Re: SMS Helper[Cydia]-pocitadlo znakov
na iOS 4 už je počítadlo znaků samo o sobě, ale ukazuje se až pokud napíšeš 3 a více řádků.... 

iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
-
- Starý pes fóra :)
4.0.1 aj mne pada nativna aplikacia sms......da sa nova sms precitat ale akonahle dam krok spet akoze chcem kuknut aj ostatne smsky a aplikacia spadne do SB. Je to tu OT ale mam sms helper rutinne nahodeny a zaujima ma ci to niekomu este nesposobuje.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda

-
- Moderator fóra
SMS helper na ios4 NEINSTALUJTE

-
- Starý pes fóra :)
Dakujem už je fuč....a ano bolo to tym. Po odinštalovaní na prvý pohľad natívna sms aplikacia opet funguje ako ma.
Takže ešte raz zopakujem, na iOS4 NEINSTALOVAT
Takže ešte raz zopakujem, na iOS4 NEINSTALOVAT

iPhone 4 32GB JB by GP

Clive píše:pridavam sa k otazke, existuje nejaka utilitka na potvrdzovanie odoslania SMS?
je verzia SMS Helper 0.4-1 kompatibilna s iOS4?
vdaka
Take se pridavam k otazce. Na OS 3 jsem to mel, nainstalovano jsem mel iphonedelivery + SMSHelper a tudiz to muselo byt jedno z toho. Na OS 4 jsem nainstaloval to iphonedelivery a moznost potvrzeni pred odeslanim zpravy jsem nikde nenasel, takze to musi byt v tom SMSHelperu.
(Pro rychloctenare - jedna se o potvrzeni PRED odeslanim SMS, pomoc pri nahodnem nechtenem stisku Odeslat)
-
- Host
zdravím chcem sa spytať,, mam ios 4.3.3 a to počitadlo tam nikde nemám aj keď v ios 4 by malo byť ,, neviete prečo? ,, a ako ho tam dostať? ,, a ešte či je nejaka app ako to askToSend ,, na potvrdenie odoslania sms na ios 4 ,, a iphonedelivery je na vypisi? po odoslani sms či ako? a to ide na ios 4.x ? dik
EDIT: takže počitanie znakov som našiel v nastaveniach a aj nejake potvrdenia o doručení ,, ešte by som potreboval to tlačitko askToSend ak by niekto vedel
EDIT: takže počitanie znakov som našiel v nastaveniach a aj nejake potvrdenia o doručení ,, ešte by som potreboval to tlačitko askToSend ak by niekto vedel
Happle - Nokla - Mrkvosoft
-
- Host
zdar, mne nainstalovanie SMS HELPERA uplne zblblo messages okno - proste to ukazovalo len komunikaciu s jednym clovekom, ale nedalo sa dostat naspat do hlavneho okna sprav - vzdy to spadlo. Po odinstalovani to uz funguje opat pekne. Pocitanie sms mi funguje aj po odinstalovani (SMS COUNTER sa da zapnut/vypnut v nastaveniach/spravy) - no pise mi tam ze je to vecou aplikacie "iphone delivery" - tak neviem.
iPhone 6s 64GB black
iPad Air 16GB black
iPad Air 16GB black