Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Takže moje postřehy. Celeste se při odesílání nemusí aktivovat, na odeslání souboru se zaktivuje sama a pak se zase vypne, po vypnutí funguje standardní BT zcela normálně. Pro příjem je třeba celeste zapnout ručně a po zkončení přenosu zase vypnout. Po vypnutí funguje standardní BT normálně. Zkoušel jsem na manželčin Galaxy S odeslat obrázek, mp3 a kontakt. První dva jmenované se povedly, při odesílání kontaktu udělá telefon samovolný respring do safe modu. Můžete někdo odzkoušet, jestli vám to u odeslání kontaktu dělá taky?
Tak nevim. V hotni liste mam sedivou ikonu obraceneho BT (asi Celeste) pres SBS Setting kouknu, Celeste vypnuty, BT taky, BT zapnu, zeleny ale v liste se neobjevi. Znovu do Sbs a je vypnuty. V standartnim nastaveni v obecnych funkce BT uplne neraguje a nejde zapnout.
Hoj, tak jsem zkusil to spárovat s LG GM360 Viewty Snap Black a když něco pošlu z iphonu tak pohoda, ale když chci něco odeslat z LG tak nelze odeslat pořád to píše, že nelze spojit může někdo poradit? díky
Dokud nevyhrávám, samozřejmě naříkám, že jsou karty špatně zamíchány.
Nema nekdo ze zdejsich uzivatelu problemy s baterii po instalaci Celeste ? U me neni situace sice nijak dramaticka, ale precijen ta zvysena spotreba tam je. Pred instalaci Celeste jsem mel vecer vzdy 100% a rano 100% ... ted vecer 100% a rano 95% (ikdyz je Celeste vypnute).
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB) iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB) iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB) iPod Nano 5G 16GB iPod Video 80GB
Silné nedoporučuji.. Zpomalila celý systém , muze mi někdo udělat scr ze cydie jak vypisuje celeste co vše si cely balík odknstaluje, chci schodku vše co přibylo ale me se to již neukáže kdyz uz to mám.. :/ Díky
Ahojte.Potrebujem poradit s Celeste.Vsetko ide ako ma az na to,ze sa mi nesparuje iphone s PC(OS Win7 ultimate 32bit).Windows aj iphone sa iba navzajom najdu pri odosielani a prijimani ale nejde nic do neho odoslat a ani z neho prijat.Pri pokuse odoslat do iphonu subor vyskoci len male okienko"ZRUSIT OPERACIU FTP ZIADNE SLUZBY SA NENASLI".Ked chcem poslat subor z iphonu do PC,tak sa nestane vobec nic.Na ine mobilne zariadenia vsetko funguje vyborne az na moj PC.Mohli by ste mi prosim poradit kde by mohol byt problem.Aplikaciu som si kupil hlavne kvoli sparovaniu s PC.Vopred dakujem za kazdu radu.
Nikde nemám žádnou ikonku - ?, když přes sbseting zapnu celeste, a sbseting vypnu, celeste se hned vypne. Když chci poslat fotografii, nenajde to žádné zařízení kolem. Žádná ikonka v nastavení? iPhone jde pomaleji.. Nechápu... Jde to pryč.
Co se mě týče, tak mě to rapidně snížilo výdrž na baterii, zpomalilo celý systém, odesílání mi šlo na jeden přístroj z patnácti, s přijímáním souborů to bylo o chlup lepší, odinstalace všech součástí celeste nepomohla a vždy jsem musel iPhone restornout, na iOS 4.3.1 mi nejdou odesílat MP3. Toť moje poznatky, zatím nákup a instalaci ostatním nedoporučuji.
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2 MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
Prepacte nechcem tu vyvolať nejaku debatu je to super lebo ja to potrebujem pretože...
toto je len môj názor a nechcem vás od nicoho odhovarat a ani presviedčať či to stojí zato.
Podľa mna je bluetooth file sharing zbytocnost mal som ho aj v iných mobiloch pred kupov svojho prvého iphonu a jediný klad bol v tom že som mohol posielať muziku a app ale inak to nič nerieši.
Po kúpe iphonu som bol z tohto bluetoothu sklamaný ale časom som si uvedomil že je k ničomu.
Odovodnenie : mame kopu skvelich app v AppStore za pár drobných na web a FTP dnes už mám všetky subory na uloziskach a v pc dovolím si tvrdiť že mám dosť dobrý inernet balík a je to oveľa luxusnejsie stream/download/upload súborov v pocket izariadeni ako si od kamosa všetko posielať cez spomalene Bluetooth. Kontakty odosielam cez SMS aj tak keď príde do iphonu dá sa na kontak kliknu a zo spravy ho zkopirovat a vytvoriť si kontakt. Internet cez Bluetooth ? Je to pomalé a neprajticke radšej cez kabel alebo od fw 4.3 WiFi hotspot. Späť k suborom : všetko čo mám nasledne stiahnuté si môžem dať do iTunes cez WiFi transfer alebo kábel hodiť do pc. Dalej správy cez Bluetooth sú už mŕtva história v AppStore take app sú ale úspech to nemá a nemyslím že dôvod je ten že len iPod/iPhone/ipad ale dokáže to komunikovať na velmy krátku vzdialenosť čo je nanič. Radšej siahnem po app ping a tam môžem smskovat do celého sveta zadarmo stačí mat výhodný paušál.
Jedine rozumne využitie Bluetooth je handsfree ale nenašiel som zatiaľ take čo by mi vyhovovalo takze stále som na handsfree z kablom.
Takze aj keby Apple nedalo do iphonu bluetooth mne by nechybalo.
Snoopy mas pravdu :-) je to otazka nadhladu a pristupu k technologiam :)
chap, ze deti v skole vytasia mobily a ohadzuju sa argumentami a ak jedno nema moznost robit, to co ostatne, tak sa citia menejcenne.
Ja mam presne to iste ako ty. Tuto technologiu som skusil, prisla mi otravna, pomala, prilis komplikovana, aby som ju skutocne mohol pouzivat.
Tie deti naviac maju v rukach smartphony, ale datove pripojenia obvykle nemaju, by im rodicia zodrali zadok za tie ucty :) takze pochopitelne hladaju riesenia. Takze sa upnu aj na inak neprakticke sposoby.
Ked si uvedomis, ako sa mu smeju, ked pusta nejaku pesnicku, odrazu to vsetci od neho chcu a on musi povedat, ze sorry, moj telefon to nevie...
Tento typ debaty sme uz tu mali, takze nemusime sa zacat hadat :)
Vidis jasne, kolko "veriacich" v tomto vlakne existuje, ochotnych zaplatit 10 dolarov za slub, ze by nieco mohlo fungovat a odmietaju prijat fakt, ze aj toto riesenie je uplny fail. Teda verim, ze si platili tych 10 dolarov :)
ja dnes pouzivam bluetooth repro creative d-200 a cakam, kedy budem moct prejst na AirPlay :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Vim že jsem to tu někde četl ale nemohu to najít, poteboval bych cestu kam se mi uložilo video přijaté přes celeste. Díky a ještě jednou se omlouvám. Tak jsem to po delšim zapeklitém hledání nalezl. Tak pro ty co by měli stejný problém je to /var/mobile/receive
Cavte , chcel by som sa opytat ako uz asi vsetci viete niekedy na fw 3.1.3 sluzil na posuielanie suborov cez BT napr. program iBlueNova z Cydie . Bol fakt skvely poslal som nim vsetko a prijal taktiez . Dnes pre iOS tu mame Celeste . No FAQ 47 hovori sam za seba . Tento software nefunguje . Osobne som si ho nainstaloval z Cydie a ono to fakt nefunguje . Naslo mi zariadenia ale jedine coho som sa dockal bola hlaska "Nieje mozne sparovat" . Chcem sa opytat k comu teda Celeste sluzy ? Za cenu 10 dolarov ? Je to iba na to aby som sa mohol kochat tym ze najde zariadenia a nic viac ? Dakujem
zecko si jeden z mala ludi. takze mas ulohu. natoc vsetko co mozes na video, nahod na youtube a ukaz nam to.
tvoje video pouzijeme ako dokaz.
urobis to?
podotykam, ze zober typicku situaciu: nejaky bezny mobil a tvoj, prenos suborpv, kontaktov a podobne. vsetko, co ostatnym nejde. staci natocit to na iphone 4 ma slusnu kvalitu.
precitaj si znovu mojnprispevok, natoc nam ukazkove video. dik.