Appky, tweaky iOS 7 - problémy, rady, dotazy
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- iPhone expert
Re: Appky, tweaky iOS 7 - problémy, rady, dotazy
Ja ked zadan v Cydii Virtual home Button, tak mi ho nenajde Ale zatial som si spustil ten asisistovany touch - ten co je v nastaveniach v IP standartne. Neviem preco mi to nevie najst v Cydii :/ Jedine co som v repe BigBoss nasiel je Virtual Home - a to je pre Touch ID pre IP 5S. Staci prilozit prst, netreba stlacat. A pri dlhsom prilozeni prstu sa spusti multitasking. Podarilo sa este niekomu najst ten Virtual Home button??
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Mírně pokročilý
jelikož se to jmenuje "Menu Button Emulator"
vím že nic nevím a nikdy vědět nebudu
-
- iPhone expert
Ja viem, aj to som skusal instalovat, ale neslo mi to. Skusil som to treti krat z toho BigBossa a zrazu to ideeee!!! len skoda, ze nestmavne to tlacidlo, je stale dost viditelne a to co je povodne v nastaveniach od Apple, tak to je take tesku priehladne, ze tak nezavadzia.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
Appky, tweaky iOS 7 - problémy, rady, dotazy
Tak ten emulator funguje.len škoda že ho vidieť aj pri otvorenej apke:-(EDIT:tak som to zmazal,pre mňa nepoužiteľné,vadí mi to že je to viditeľné v app.
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
- iPhone expert
No ved pisem - aktivujte si od Apple v nastaveniach to tlacidlo, ktore pri pouzivani appky vybledne. Takze cesta ako si to naatavit je takato - nastavenia - vseobecne - pristupnost - Assistive Touch. Vyskusaj toto. Mozno sa ti to zapaci, ale viacej by som uvital vypinanie appky a multitasking pomocou zatvorenia prstov ako na ipade. Ak by sa dalo dvomi orstami zavriet aplikaciu a tromi multitasking. To by bolo super.
-
- Mírně pokročilý
to tlačítko je blbost (otravuje), lepší je si přes aktivator navolit nějké gesto
-
- iPhone expert
Ja mam Activator - da sa ti tam navolit grsto na zatvaranie aplikacii stiahnutim 2 prstov a stiahnutim 3 prstov otvorit multitasking?
Edit: v tom activatory, ale nejde nastavit gesto ore dva prsty na zatvaranie aplikacii nie? Skusal som to, ale len pre tri som si nastavil na multitasking a zatvaranie.
Edit: v tom activatory, ale nejde nastavit gesto ore dva prsty na zatvaranie aplikacii nie? Skusal som to, ale len pre tri som si nastavil na multitasking a zatvaranie.
-
- Mírně pokročilý
na dva prsty nejde, nevim proc to neudelali ja si dal swip po leve strane zespodi nahoru aby to simulovlo home button
-
- iPhone expert
Na som si dal tri psrty von na zatvorenie a tri prsty k sebe ako swip ale skoda tych dvich prstov. Bolo by to jednoduchsie. Ono je tam nieco na dva prsty, ale akosi to nejde.
-
- Host
chlapy poradte nejake kvalitne pisme pre bytafont 2
-
- Mírně pokročilý
Já používám Baumans.. Mám ho všude a je fakt super..
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 7 silver 256
-
- Senior uživatel
A má českou diakritiku, nebo č, ř, atd je jiným, základním ?
-
- Mírně pokročilý
Ano má..
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 7 silver 256
-
- Senior uživatel
CCControls, asi nejhezčí tweak na ladění kontrol centra, hodně vizuelního nastavení, ale zase nemá možnost editace quick launch, což je velká chyba, ale kdo nechce hýbat spodníma ikonama, tak asi nejlepší volba.
-
- Sons of Jailbreak
Neviete nejaku app na zobrazenie fotiek v telefonom adresari?? Cyntac nefunguje. Dakujem.
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
- Host
skus ipicmycontact
-
- Sons of Jailbreak
lubo188: a to nieje nieco s facebookom?? A ked nie tak to funguje na ios7?? Lebo tam nic take nepisu a je to platene nerad by som vyhodil prachy za nefukcnu app. Dik
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
- Host
pouzivate winterboard? po nainstalovani tohto tweaku ked chcem nieco vyhladat v mobile (klasicky posunitim prsom z hora dole) tak sa mi mobil restartuje robi to este niekomu?
-
- Host
pls zmazat prosim
Naposledy upravil(a) netvor dne stř led 22, 2014 8:43 am, celkem upraveno 1 x.
Iphone XS MAX 64GB OS 13.5 JB
Iphone X 64GB OS 13.5
Apple Watch 4 OS 6.2.5
Iphone 7 PLUS OS 13.5
Apple iPad 2018 32GB OS 13.5
Iphone X 64GB OS 13.5
Apple Watch 4 OS 6.2.5
Iphone 7 PLUS OS 13.5
Apple iPad 2018 32GB OS 13.5
-
- Mírně pokročilý
Ipicmycomtact neni asi jeste podporována, sice píšou 3 a vejš ale podpora na iphone 4 nejsem si jistý. Nevíte nějaký twak na možnost si přidat tapetu do zpráv?? Díky
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 7 silver 256
-
- Mírně pokročilý
Ahoj chci se zeptat, z ničeho nic se mi udělal restaet a zmizeli mi všechny tweaky z nastavení, když najedu do cydie tak tam jsou nainstalované a když dám reinstal tak se stejně neobjeví, takže jsou nefunkční a neviditelné?? Nemáte zkušenost??
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 5C 16 Giga White
Iphone 7 silver 256
-
- Mírně pokročilý
Re: Podporované appky, tweaky na iOS 7
Androidlock xt by mel nyt podporovany ale nejde mi. Zapnu ho ale pro odemceni se nic nestane. Nezkousel nekdo ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil(a) iTukan dne úte led 07, 2014 9:51 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: vážně neumíte pochopit kde je diskuze a kde informace?!?
Důvod: vážně neumíte pochopit kde je diskuze a kde informace?!?
Poznate tweak na stahovanie suborov v safari ?
-
- Host
Jde na iphonu 5 s ios 7.0.4 winterboard? V cydii je uz dost themes pro ios 7, ale nevim jak je tam dostat... Diky za radu
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř led 08, 2014 8:34 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nauč se číst kam máš dávat dotazy! Přesunuto...
Důvod: nauč se číst kam máš dávat dotazy! Přesunuto...
-
- Sons of Jailbreak
Jo, winteboard jede, ale není plně optimalizovaný. Často padá a hlavně při vyhledávání ze spotlight. Počkej si ještě.
EDIT:
Nemáš ho zapnutý v nouzovém režimu? Pokud ti crashnul spingboard, vyply se ti všechny tweaky abys ten špatný mohl smazat/přeinstalovat
EDIT:
miroslavpriesol píše:Ahoj chci se zeptat, z ničeho nic se mi udělal restaet a zmizeli mi všechny tweaky z nastavení, když najedu do cydie tak tam jsou nainstalované a když dám reinstal tak se stejně neobjeví, takže jsou nefunkční a neviditelné?? Nemáte zkušenost??
Iphone 5C 16 Giga White
Nemáš ho zapnutý v nouzovém režimu? Pokud ti crashnul spingboard, vyply se ti všechny tweaky abys ten špatný mohl smazat/přeinstalovat
- Host
A co Overboard? Nekde jsem se docetl, ze podporuje themes pro winterboard... Slo by to pouzit na zmenu vzhledu?? Dik
-
- Senior uživatel
zkoušel někdo OpenNotifier a Photoalbums++ ?
poslední dva základní tweaky, kvůli kterým mám JB ... vše ostatní potřebnéa zásadní už funguje
poslední dva základní tweaky, kvůli kterým mám JB ... vše ostatní potřebnéa zásadní už funguje
-
- Sons of Jailbreak
Myslím, že to tu už bylo, ale nikdo neodpověděl, tak snad teď.
Je nějakej tweak aby se nerozsvitila obrazovka pri vysoke hlasitosti? Nechápu na co to tam vůbec je..
Je nějakej tweak aby se nerozsvitila obrazovka pri vysoke hlasitosti? Nechápu na co to tam vůbec je..
- Host
Funguje někomu iSilent a co jiného použít pro automatické vypnutí zvuku, když máte schůzku v kalendáři?
-
- iPhone expert
Momentalne ma poraza ked si chcem zapnut Flash/baterku aby som si zasvietil v tme, tak po asi minute sa mi to svetlo vypne. Potom musim znovu vojst do control centra vypnut tlacidlo a zasa ho zapnut ... Robi to este niekomu? Cim to je Flip Controlom ci co by mohol byt podla vas problem. Lebo predtym ked som nemal JB, tak mi to nerobilo problem, asi az teraz ako som si nainstaloval Flip control, ale neviem to iste, lebo aj v povodnom Control centre je tlacidlo baterky a aj od Flip control .. ktovie ci tom ma vplyv ...
Edit: poprosim moderatora presunut moj prispevok. Pomylil som sa dakujem.
Edit: poprosim moderatora presunut moj prispevok. Pomylil som sa dakujem.
Naposledy upravil(a) 2L8 dne čtv led 09, 2014 9:40 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Sons of Jailbreak
nn já s gflash baterkou nemám žádný problém jinak teď vyšel update na ccontrol tak to zkus updatovat
Jinak zkoušel jste někdo už ten CCQuick Pro ? vypadá to asi nejlepší multitasking podle mě ale je to placený a než bych si to koupil tak bych se radši zeptal jestl is tím někdo mate nějeke zkušenosti ?:)
Jinak zkoušel jste někdo už ten CCQuick Pro ? vypadá to asi nejlepší multitasking podle mě ale je to placený a než bych si to koupil tak bych se radši zeptal jestl is tím někdo mate nějeke zkušenosti ?:)
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Mírně pokročilý
otestoval jsem CCQuick Pro je to dobreeee, ale bohuzel nejdou upravit vrchni ikonky, takze pro me zatim mimo, nefunguje bohuzel ani kombinace s CCToggles takze snad dalsi update
EDIT: funguje s CCControl
EDIT2: tak bohuzel zamezi activatoru swipe na statusbaru, takze pro me nepouzitelne swipem spoustim CallBar
EDIT: funguje s CCControl
EDIT2: tak bohuzel zamezi activatoru swipe na statusbaru, takze pro me nepouzitelne swipem spoustim CallBar
-
- iPhone expert
Petr1: dakujem za tip!!! ten CCQuick Pro je genialny. Flip Control isiel hned prec. Toto ma velmi bohate nastavenia. Za mna na IP 5 plne funkcne!
Je tam aj multitasking - nemusim stlacat 2 x home button. Dokonca aj ten tam je aj vsetky pootvarane apps sa daju hned vypnut a KONECNE to netrva a neseka.
Edit: vynikajuca "appka" iDynamic - pre dynamicke wallpapers! Odskusane, funguje. Konecne moznost pridavat si nove dynamicke pozadia. V appke par zadarmo ostatne platene. Ak mate info o nejakych volne dostupnych, sem s tym.
Je tam aj multitasking - nemusim stlacat 2 x home button. Dokonca aj ten tam je aj vsetky pootvarane apps sa daju hned vypnut a KONECNE to netrva a neseka.
Edit: vynikajuca "appka" iDynamic - pre dynamicke wallpapers! Odskusane, funguje. Konecne moznost pridavat si nove dynamicke pozadia. V appke par zadarmo ostatne platene. Ak mate info o nejakych volne dostupnych, sem s tym.
-
- Host
caute,
neviete niekto o nejakom tweaku, ktory kd mi niekto vola, pribudne mi tam napr. este jeden slide bar a ten bude sluzit na to ze ked ho slidnem tak hovor polozi a hned zavola na to cislo naspat. diky.
neviete niekto o nejakom tweaku, ktory kd mi niekto vola, pribudne mi tam napr. este jeden slide bar a ten bude sluzit na to ze ked ho slidnem tak hovor polozi a hned zavola na to cislo naspat. diky.
-
- iPhone expert
Kralik, ja som dal Flip Control hned prec a hned ho nahradil CCQuick Pro. Je ovela lepsi! Aj multitasking tam je, vsetko plynule. Chvalim! Super app!
-
- Sons of Jailbreak
nemáte někdo dobrej tweek na notifikačni centrum ? přijde mi hrozně chudé - chtěl bych tam počasí a kalendář (tenhle kalendař co tam mám mi z nějkaeho důvodu neukazuje kdo má ten den svátek) ...
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Senior uživatel
[
Protoze kalendar nezobrazuje celodenni udalosti
Protoze kalendar nezobrazuje celodenni udalosti
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát led 10, 2014 7:24 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj posledni prispevky, citace smazana.
Důvod: Necituj posledni prispevky, citace smazana.
-
- Mírně pokročilý
CallBarvilik77 píše:caute,
2L8: ano, ale precti co jsem napsal ze mi nevyhovuje
-
- Sons of Jailbreak
ještě se chci zeptat funguje někomu z vás Copic (zobrazuje fotky u kontaktů a zpráv) ? píšou že iOS7 je podporovaná ale nic to u mě nedělá.
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Klub čistého iOS
Ted jsem copic vyzkousel na 5S a fotky u kontaktu mam.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro