Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Dnes sa mi objavila tato app v Cydii. Tato app nahradza povodny slider na odomknutie iPhone za "slider" ktory pozname z Androidu. Ide o to ze si v nastaveniach nastavite kombinaciu kruzkov po ktorych musite po odomykani prejst prstom aby sa vam iphone odomkol. Tato app moze sluzit aj ako ochrana pred nechcenim hranim sa s iPhone druhou osobou.
Po instalacii sinezabudnite v Nastaveniach navolit ako ma vyzerat gesto na odomknutie a hlavne ho nezabudnite!
modi prosim opravte mi obrazok som na iPhone. Dik
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Ja som uz aj odinstaloval... Zavadza mi to... Lepsie povedane pouzivam app LockInfo a androidlock mi prekriva vsetky polozky nam lockscreane... Takze som sa vratil kalideru v zmensenej podobe a bez labelu.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
edit: celkem srandovni ale uz sem to taky odinstaloval, prislo mi to docela zdlouhavy nez tam nacmaras ten "kod" to uz bych 5krat normalni slider odemkl
neodporucam instalovat tym ktory maju Lock Screen Calendar mne to zablokovalo vrchnu radu tych guliciek a tym padom som nemohol ani odomknut vyriesilo to az toto Using diskaid, go into your iPhone's root file system and into the root go into library/MobileSubstrate/DynamicLibraries and change AndroidLock.dylib to AndroidLock.disabled potom restart a hodi vas to spat na slide
paradni, tohle sem hledal a chtel uz dlouho edit: jak je to v pripade, ze mam zamceny iphone a nekdo vola? zustane tam slider ze?
edit2: tak sem to nainstaloval, kdyz nekdo vola, je tam klasickej slider a aplikace je super...kdyz tam nemate zadnou silenou slozitost tak je to v pohode a rychle se clovek dostane do systemu a pritom je to pro pripadne lid, kteri si chteji s vasim telefonem rychle pohrat bez dovoleni alespon nejaka zabrana
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
xslide píše:V Cydii to je, problém bude u tebe.není potřeba přidávat žádné repo.
zadne repo sem nepridaval, ale v search mi to nenaslo tak sem to manualne nasel v bigboss repo jak mi poradil Paly, na coz sem se ptal a myslel sem ze tim editem sem dal jasne na jevo ze uz sem to vyresil, ten "problem"
Pre vela užívatelov to má budúcnosť a aj premna. Ale chcelo by to napr. trochu zmenšiť, odstrániť tie tmavé kruhy pod bielimi bodkami atd. Ale hodnotím to zatial velmi kladne.. Užitočná vec..
tak sem nasel info ohledne customizace..momentalne aplikace nema zadne obrazky a vse je naprogramovane...vyvojar prislibil moznost customizace v dalsi verzi
Hi, there are no images. Everything is drawn programmatically. In the next version i'll add the possibility to customize the appeareance.
- Zmaster
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
edit: celkem srandovni ale uz sem to taky odinstaloval, prislo mi to docela zdlouhavy nez tam nacmaras ten "kod" to uz bych 5krat normalni slider odemkl
heh, diky, už to tam je. EDIT: Nainštaloval som to a hneď som v nastaveniach aj nakreslil ako má byť "heslo", ale keď zamknem iPhone, tak tam je stále "side to unlock". EDIT2: už to ide, bolo treba reštartovať SB.
caute cydia mi porad nabizi update teto app ale vzdy ji nainstaluju restartnu spring a zase to chce aktualizovat a jako by se nic nestalo.Nevite co s tim?
Takze radost z tyhle apps mi vydrzela presna 24hodin. Pote jsem zjistil, ze mi prestala fungovat Cydia a jako perlicka k tomu je, ze to nelze deaktovovat, pouze zmenit pattern Takze bez funkcni Cydie se toho nezbavim
... jeste ze vysel novej FW, takze to pujde z cisty vody nacisto
Na těch obrázcích je krásně vidět, že AndroidLock XT vůbec nekoliduje s LockInfem (jak jsem tady četl že to někomu rozsypalo telefon), že si umí udělat vlastní "unlock" nastavitelnou plochu (mám tam nick) a jak pěkně vypadá i přes LockInfo, když se odemykací obrazec objeví na displeji.
Jo, ale to víš ty, když už ten program máš...Já třeba nevěděl jak je to s tou vlastní unlock plochou. Jestli se dá nastavit buď to nebo zase rovnou odemykání. To jsem z těch obrázků nepochopil. Neber to špatně. Jen by trochu informací neuškodilo. Tady na tom videu je vše krásně vidět: http://www.youtube.com/watch?v=_uEGDHxC8KY Doufám, že to uvidíte správně. Vkládám to z iPhonu.
EDIT: link opravený, snad už OK
Naposledy upravil(a) charlie77 dne stř úno 09, 2011 11:38 am, celkem upraveno 1 x.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB