Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Tak a PwnTunes (http://www.pwntunes.net/) tweak je ve finalni verzi venku (k dispozici v BigBoss repu)
- nahravani muziky do iPhone bez nutnosti syncovani s iTunes, klasicky prez Drag&Drop. Automaticka synchronizace do iPod aplikace v telefonu, podpora ID3 tagu a album artu - ukladat libovolne soubory do zarizeni prez usb - Naimportovat muziku stazenou, nebo prijatou prez Bluetooth do iPod aplikace bez nutnosti pripojovat k PC
funguje to zcela normalne... neni v tom zadna veda
1) Nakopiruju tam mp3
2) Ukazkove jsem prez iTunes do iPhona nahral jedno album a to jedine se tam ukazuje. Ty nahrane prez Drag&Drop se tam neukazuji a tudiz nevznika zadny konflikt pri synchronizaci
3) Spustim iPod aplikaci, ktera nacte nove nahrane mp3
4) V seznamech pribude polozka "Koupene" kde se nachazi naimportovane mp3
5) A konecne seznam vsech alb (to jedno z iTunes i ty dve nahrane jako mp3)
+ prikladam obrazek, ktery krasne dokazuje ze vsechno co se tam nahraje je krasne pristupne z iFile a da se s tim manipulovat dle libosti.
Nejsem asi jedinej, komu iTunes ve win prijdou jako ohromny pomaly moloch a rad uvitam jakoukoliv jinou moznost nahravani muziky aniz bych tu zrudu musel poustet. A navic odpada nutnost sebou nosit do prace flashdisk, protoze diky tomuhle mi iPhone nahradi tuhle fci.
Ale samozrejmne ze se najde i rada lidi, kterym to prijde zbytecne. Navic $9.99 je premrstena cena a pokud chteji mit vic uzivatelu, tak by meli hodne slevnit
to jo, ale proste iTunes k tomu patri , je to asi pohodlnejsi... Prijdes s timto k jakymukoliv PC a muzes si tam hodit co chces, ale ony se tomu nejaky ty mouchy najdou ...
Já mám třeba rozdělenou hudbu pomocí playlistů... V záložce "songs" se moc neorijentuju. Pochybuju že tento program umí vytvořit a následně zařadit písničky do playlistů...
TommyS > tak s tebou souhlasit nebudu a ani nemůžu, protože nemám pomalý ani desktop, tak ani NTB, na PC jsou prostě iTunes skoro tragédie. Mám možnost porovnávat se synátorovým Applem, a ten rozdíl je naprosto diametrální... Pokud ty jsi s rychlostí na PC spokojený, tak to ale nenuť ostatním
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
@Golf-Nemusíš se mnou souhlasit,ale mám win 7 64bit a iTunes mi běží jako po másle. Je jasné že iTunes na win nikdy nepůjdou tak dobře jako na OS X ,ale říct že na win jsou pomalé? Tak to ani náhodou...
Spíš bych řekl že s OS X jsou víc kompatibilní,ale pomalé na winu rozhodně nejsou.
Pořizovat si jenom kvůli tomuhle zjištění Win7 na 64bit nemíním (a silně pochybuji o 3x až 4x rychlejší odezvě)... Prostě Visty i XPčka tak fungují, a navíc každý máme o "rychlosti" naprosto jiné představy každý je jinak náročný
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
OT: na chvili to zaplni poradnu dotazama jak se toho zbavit a vratit se zpet ke starym dobrym a hlavne osvedcenym itunes.. ted mi jen tak blesklo hlavou ze to asi nebude idelani pouzivat na muziku pwntunes a na aplikace itunes.. bude se to hadat.. imho.. snad se pletu
H0NZ1K: ne, iTunes ty naimportovane mp3 nevidi a nic s nima nedelaji, chovaji se jako kdyby tam nebyly. Prave ten PwnTunes program se stara o to, ze aplikace iPod v iPhonu do sebe nacte ty nakopirovany mp3.
toto je este zlozitejsie ako skopirovat ich cez itunes
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Mít iTunes na vistách v normální nenabušené konfiguraci je utrpení . D&D by pro mě byli přijatelnější, navíc jako USB storage... Určitě o tom budu přemýšlet
- PwnTunes nacte z adresare Folder.jpg/folder.jpg/cover.jpg/Cover.jpg jako AlbumArt pro cover alba (tuhle featuru jsem si requestnul a za 2 dny ji dodali - Pokud mp3 nemaji album id3 tagy, tak se nazev adresare pouzije jako nazev alba - pokud neni artist id3 tag, tak se pouzije nazev predchoziho adresare (My Music/Artist Name/Album Name/Title.mp3)
Zdravím!Měl bych dotaz ohledně této aplikace.Nevím sice jestli mi někdo odpoví,ale chtěl jsem se zeptat,zda někdo neví,jestli se dá nějak nastavit,aby se mi pokaždé vše z mé složky z muzikou znovu nenačítalo a prostě ve složce koupené zůstalo?Díky za případnou radu.
Myslim, že by konečně k tomu mohl být bonus ten, že když se ta muzika do iP uloží jako mp3, tak by konečně mohla jít posílat např. přes iBlueNova i do jiných telefonů a obráceně.