TetherMe [CYDIA]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
TetherMe [CYDIA]
Ahoj, chci se s Vámi podělit o mou zkušennost s touto utilitkou.
TetherMe (1.99$)
Zkusil jsem investoval necelé dva dolary k tomu abych to vyzkoušel a musím říct že na mém 3GS iOS4.0.1 s operátorem Telefonica O2 je to bezproblémově funkční Přikládám ještě další screeny.
Další info: http://apt.thebigboss.org/onepackage.ph ... therme&db=
TetherMe (1.99$)
Zkusil jsem investoval necelé dva dolary k tomu abych to vyzkoušel a musím říct že na mém 3GS iOS4.0.1 s operátorem Telefonica O2 je to bezproblémově funkční Přikládám ještě další screeny.
Další info: http://apt.thebigboss.org/onepackage.ph ... therme&db=
-
- Starý pes fóra :)
Re: TetherMe [CYDIA]
Jen doplnim ze TetherMe funguje na os 3.x a na ios 4.x ,a podporuje vsechny druhy operatoru.
-
- Moderator fóra
Škoda, minulý týden jsem investoval 20$ do MyWi.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Moderator fóra
Funguje to perfektně. Povolí to nativní tethering jak přes USB tak i BT. paráda.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- iPhone guru
Bohužel dynamicky, takže stále nic pro mě. To už radši zůstávám u MyWi, kde si alespoň vytvořím přístupový bod přes Wi-Fi a může se na to napojit jakékoliv zařízení s Wi-Fi adaptérem.
Zdravím!K čemu to jako slouží.Ty screeny co tu jsou,jsou normální screeny z nastavení iPhonu.Takové vám nafotím také.Nějak z toho nechápu,k čemu to má sloužit.Anglicky bohužel neumím a tak v přidaném odkazu na info jsem si moc nepočetl.
-
pepol: Slouzi to k zapnuti Sdileni internetu. Napriklad O2 CZ to nejakym zpusobem blokuje, takze tu moznost "Sdileni internetu" v nastaveni nenajdes a nelze ho tak zapnout.
Life sucks. And then you die.
-
pepol > normální screeny z nastavení to sice jsou, ale u O2 CZ je nemáš šanci takhle už nějaký čas vůbec vidět, repektive tam sdílení vůbec nemáš, protože ti zmetci to pro nás totálně zabili. Takže pokud máš jinýho operátora, tak chápat vůbec nemusíš... Je to jak píše dwick.
Jinak pro všechny s O2 CZ a JB můžu doporučit, tváří se to opravdu jako v originální instalaci kdysi, což mě taky lehce a hlavně příjemně překvapilo
Jinak pro všechny s O2 CZ a JB můžu doporučit, tváří se to opravdu jako v originální instalaci kdysi, což mě taky lehce a hlavně příjemně překvapilo
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
No pěkně s váma O2 vydrbalo.Ještě,že existují koumáci co vás zachrání.Tak ať vám to slouží!!
-
- patron iPhone.cz
hoši, amatérská otázka... je potřeba mít v kompu itunes, když chci používat iphone jako modem? Mám vodafone simku a když to zapnu, laptop si toho ani nevšimne. Když si nahraju tuto aplikaci, bude to fungovat bez itunes? Díky z a odpověď.
-
- Mírně pokročilý
pechino:
Na tethering po kabelu iTunes potřebuješ. Na tethering po Bluetooth nepotřebuješ (jed to přes PAN).
Na tethering po kabelu iTunes potřebuješ. Na tethering po Bluetooth nepotřebuješ (jed to přes PAN).
-
- patron iPhone.cz
přes kabel to spojuju a nebude se to nějak tlouct, když budu mít jedny itunes v kompu a druhý v laptopu?
-
- Mírně pokročilý
nebude. zakaž si automatickou synchronizaci i automatické spuštění v itunes po připojení iphonu a máš vystaráno.
iTunes musí být na připojovaném počítači jen nainstalována nikoliv spuštěna.
iTunes musí být na připojovaném počítači jen nainstalována nikoliv spuštěna.
-
- patron iPhone.cz
moc díky za pomoc
Inak mne docela funguje tento navod viewtopic.php?p=154351#p154351 , ktory odkazuje na http://www.iphone.cz/blog/navod:-tether ... ile%29-497 , v ktorom sa pise, ze staci si v safari natukat http://help.benm.at a dalej to uz povedie samo...
A je to zadarmo!
A je to zadarmo!
-
Wolfe: v pripade O2-CZ tenhle navod samozrejmne nefunguje a jedina sance jak zprovoznit tethering je TetherMe nebo MyWi
Life sucks. And then you die.
Golf píše:pepol > normální screeny z nastavení to sice jsou, ale u O2 CZ je nemáš šanci takhle už nějaký čas vůbec vidět, repektive tam sdílení vůbec nemáš, protože ti zmetci to pro nás totálně zabili. Takže pokud máš jinýho operátora, tak chápat vůbec nemusíš... Je to jak píše dwick.
Nazdar, chci se zeptat jak to mám koupit na té Cydii, nemám tam účet. Nikdy jsem tam nic nekupoval. Co k tomu teda potřebuju? Dík.
-
- iPhone expert
Doporucil bych Ti zalozit si PayPal ucet. Ten se Ti bude v zivote jeste hodit...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
- Host
Dobrý den,
nevíte prosím někdo zda je možno aktuálně u Vodafone využít tethering přes bluetooth Iphone 4 -> Ipad Wifi ?
nevíte prosím někdo zda je možno aktuálně u Vodafone využít tethering přes bluetooth Iphone 4 -> Ipad Wifi ?
-
- iPhone expert
Lemka:existuje program MYWi ten udela z tveho iP Wifi router najsi si to tady na forku
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Sons of Jailbreak
omlouvám se ...
chápu to dobře ?
že kdybych rád sdílel internet tak si stáhnu tetherME a můžu sdílet internet s ostatníma ? přes bluetooth ? i s jiným telefonem ?
jinak sem si dneska stáhl na zkoušku MyWi ... ale ta cena mi příjde trošku přehnaná ... bohužel mám iPhone zakoupený od vodafonu ale mám v ní O2 kartu
chápu to dobře ?
že kdybych rád sdílel internet tak si stáhnu tetherME a můžu sdílet internet s ostatníma ? přes bluetooth ? i s jiným telefonem ?
jinak sem si dneska stáhl na zkoušku MyWi ... ale ta cena mi příjde trošku přehnaná ... bohužel mám iPhone zakoupený od vodafonu ale mám v ní O2 kartu
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
-
- Mírně pokročilý
Mluvis o dvou aplikacich
a/ MyWi ... zde ANO muzes sdilet internet s jinymi zarizenimy a to pres WiFi + vse u b/
b/ TetherMe ... zde NEmuzes sdilet internet pres WiFi, ale pouze aktivujes standardni Tethering (sdileni pripojeni) USB kabelem nebo Bluetooth. Ale pouze s (PC a Mac) s nainstalovanymi iTunes
Pokud mas O2 tak potrebujes jednu z nich.
a/ MyWi ... zde ANO muzes sdilet internet s jinymi zarizenimy a to pres WiFi + vse u b/
b/ TetherMe ... zde NEmuzes sdilet internet pres WiFi, ale pouze aktivujes standardni Tethering (sdileni pripojeni) USB kabelem nebo Bluetooth. Ale pouze s (PC a Mac) s nainstalovanymi iTunes
Pokud mas O2 tak potrebujes jednu z nich.
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
-
- Sons of Jailbreak
aha ... děkuju ...
takže tetherMe neumí sdílet internet s dalšími telefony ...
tak asi budu muset investovat do MyWi ...
takže tetherMe neumí sdílet internet s dalšími telefony ...
tak asi budu muset investovat do MyWi ...
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím , mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
ASUS G55V|WIN7
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !
ASUS G55V|WIN7
Co se stane kdyz mam zakoupenej tetherme a budu upgradovat na iOS 4.2.1? bude si Cydie pomatovat, ze uz to mam zaplaceny?
-
- Pokročilý uživatel
a pomuze mi tato aplikace kdyz chci sdílet připojení k notasu bez itunes nebo k jinymu telefonu nebo mi pomuze jen to MyWi....?
Ne, nedá. MG
Ne, nedá. MG
-
- Sons of Jailbreak
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli exituje neco co kdyz mam na ipadu 3G a chtel bych sdilet net (osobnim hotspotem) internet na iphone....... tohle jde bohuzel jen pres usb kabel k imacu ale iphonem se k tomu nepripojim. diky