ScrollingBoard

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
parmin
iPhone expert
iPhone expert

ScrollingBoard

Příspěvek od parmin »

Vyžaduje iOS 4.0+. Umožnuje scrollování v docku a složkách, kam si můžete přidat neomezený počet ikon a poté v nich pohybem prstu jednoduše listovat. Do docku si také můžete přidat ikony na ovládání hlasitosti, podsvícení a řadu dalších (podobné jako ovládání iPodu).

P.S. Zatím jsem nezkoušel :)

[edit="masklin"]Doplň zda to je na AppStoru nebo v Cydii, cenu atd.[/edit]
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

conectmetal

Re: ScrollingBoard

Příspěvek od conectmetal »

Predpokladám keď to dal do tejto sekcie tak asi to bude v cydii :D Malo by to stáť 1,49$
Edit: A aby som nezabudol. Ja som ju mal už nainštalovanú ale keď ju budete inštalovať tak vám to bude chcieť odinšatal. Infinidock a ten si neviem predstaviť že by som ho nemal. Takže infini je prednejší. :wink:

adiooo

Příspěvek od adiooo »

a na co by jsi ho měl když pomocí tohoto můžeš mít neomezený počet ikon v docku? :o :o

Petr1
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Petr1 »

prosím vás máte to někdo u odzkoušené ... podle popisků to umí to samé co InfiniDock a ještě k tomu přidá iPod ovládání a scroling ve složkách :) což zní super

já taky používám infinidock
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím :), mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

adiooo

Příspěvek od adiooo »

mám to a je to výborné přidá to vše co máš když dáš multitasking a skroluješ doleva (ipod, hlasitost)

Odpovědět