Pravdepodobne zaujímavé možnosti poskytuje platená aplikácia Mail Enhancer.
Tweakuje originálnu Mail.app o tieto možnosti:
* schopnosť pridávať podpis pre každú e-mailovú adresu zvlášť, vrátane formátu HTML
* odoslanie e-mailu v HTML formáte
* rýchle prepínanie adresy odosielateľa a podpisu v tele správy
* zmena notifikácií príchodzieho e-mailu: vibrácie, popup, voliteľný zvuk, HLASOVÉ oznámenie
* zvuk príchodzieho e-mailu je možné vyberať z Ringtones!
* môže vám hlasom povedať meno odosielateľa a počet príchodzích mailov
Zobrazit video na http://youtu.be/9mOHF249HiQ
Kód do fóra: [youtube]9mOHF249HiQ[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Osobne: nepovažujem tie vylepšenia za revolučné alebo natoľko zásadné, aby ma to posadilo. Sú to naozaj len také menšie úpravy.
Mail Enhancer: tweakuje Mail.app
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
- rony
- Klub čistého iOS
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
Tento tweak mam zakupeny uz dlho a odporucam ho. Pouzivam ho hlavne na html podpis c mailovom ucte a som nadmieru spokojny. V tweaku sa daju priradit vlastne zvukymk prichadzajucim mailom, ale to som este neskusal 

MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB