Zdravím,
Nevie tu niekto o nejakej aplikácii, ktorá by mi umožnila prijať hovor, taakými gestami, resp. tlačidlami ako by som chcel ja? Niečo ako activator, ale s tým rozdielom, že chcem prijať hovor.. Na aktivátore je totižto iba funkcia odblokovať telefón, ktorá ale na prijatie nejde. Mám trochu pokazený digitizér a robí mi vždy problémy prijať hovor a odblokovať telefón.
Vie niekto poradiť?
Prijatie hovoru gestami, resp. tlačidlami ako by som chcel?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Host
-
- iPhoneHolik
-
- Host
Re: Prijatie hovoru
zabudol som dodať, že mám iPhone 2G a teda iba iOS 3 .. a pokiaľ som sa dočítal správne, tak to ide iba na iOS 4, či?
-
- iPhoneHolik
-
- Host
Re: Prijatie hovoru
Callcontroller je presne to, čo hľadáš