Zdravím všechny. Trochu jsem si hrál s HiddenSetting7 a dopadlo to katastrofálně. V nastavení jsem sel do nastaveni Control Center a jak jsou hned ty vrchní dva posuny(Control a Disable Alpha)a dal jsem je obojí mám takový dojem vlevo a ted jak vysunu CC tak to vypadá takto
Zkoušel jsem již odinstalovat HiddenSettings7 i CCToggles i přes iFile jsem se díval zda se vše odebralo a přitom stále CC vypadá stejně, Zkoušel jsem i SafeMode(vypadá to úplně stejně jak v normálním režimu) ale nic jsem tam nenašel a v Activatoru se mi nepodařilo najít tuto aplikaci
Nemáte někdo prosím nějaký nápad jak to přenastavit zpět nebo tak? Dík
HiddenSettings7 - pomoc prosím
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
-
- Host
-
- Host
Re: HiddenSettings7 - pomoc prosím
Kukine koukni Youtube, máš tam veškerý nastavení
-
- Host
Re: HiddenSettings7 - pomoc prosím
Jo diky to budu muset na to kouknout, jinak jde o to ze v tech prazdnych mistech je vse ale nejde na to klikat atd.. Nicmene problem vyresen. Kdo by mel tento nebo jeste jiny problem tykajici se SB tak jsem se spojil primo s vyvojarem a v tomto pripade smazat slozku:
/private/var/mobile/Documents/com.apple.springboard.settings
A pak respring a je to.
/private/var/mobile/Documents/com.apple.springboard.settings
A pak respring a je to.