Ahoj chtel bych se zeptat. Pridal jsem si ihackcydia.myrepospace.com a k tomu se mi nainstalovalo nejake ihackcydia webclip. Kdyz to chci odstranit tak mi vyskoci tato hlaska Chtel bych radu jestli to mam dat pryc a jestli muzu odstranit celej zdroj bez poskozeni. Dik za radu
ten nápis Confidential & Proprietary, If found please contact +1 877-595-1 se mi přes iFile povedlo odstranit, tak snad to byl jediný bug Cydia Substrate ....
ovšem i když jsem odstranil nápis, radši bych byl, kdybych odstranil příčinu spuštění toho nápisu.
Nechce se mi věřit, že jsem jedinej komu po instalaci Cydia Substrate 0.9.5000, se na lockcreenu objevil
Apple INTERNAL INSTALL LEGAL Confidential & Proprietary, If found, please contact +1 877-595-1***
Má to přímou souvislost Cydia Substrate, protože jsem to zkoušel odebrat, zmizelo, přidat, objevilo se a zkoušel jsem to několikrát, jakmile se Cydia Substrate aktualizuje, text se objeví. Povedlo se mi najít, kde ten text je, a to
přímo tyto řádky: "INTERNAL_INSTALL_LEGAL_DECLARATION" = "Confidential and Proprietary"; "INTERNAL_INSTALL_LEGAL_INSTRUCTIONS" = "If found, please contact"; "INTERNAL_INSTALL_LEGAL_CONTACT" = "+1 877-595-1***
Napadlo mě, vymazat text co je mezi uvozovkami a opravdu po respringu nápis zmizel, což by se zdálo jako, že je to ok, ale to se pouze odstranil nápis z místa, odkud se zobrazuje, ale ne to, proč se začal zobrazovat. Což není ideální, ale určité řešení to je. Ovšem po nějakém čase jsem si všiml, že na lockscreenu zbyla nějaká tečka, po podrobném zkoumání, to není tečka, ale znak , .. tedy čárka, prostě z toho nápisu tam zbyla čárka. Nejdřív mě napadlo, že jsem jí zapomněl vymazat, ale nezapomněl.
Všimněte si, že nápis zní: Confidential & Proprietary, If found, please contact +1 877-595-1***, tedy za slovem Proprietary je čárka, která není v žádném poli toho souboru a tedy i po vymazání textu, zde zůstává. Dokonce je i trochu větším písmem než ten varovný text. Nechápu, odkud se ten znak bere, ale prostě tam zůstane a na čistém lockscreen, jen dole uprostřed jedna samostatná čárka. Je to teda miniblbost, ale neumím ani popsat, jak mě to tam s**e!
jsem krůček od restore, ale obávám se, že by to nepomohlo.
asi jsi se upsal v tom "var" .. a nenapsal jsi konkrétní soubor, i přesto jsem prohledal všechny (a pokud jsem dobře koukal) a tyto proměnné tam vůbec nemám "INTERNAL_INSTALL_LEGAL_DECLARATION & INTERNAL_INSTALL_LEGAL_INSTRUCTIONS & INTERNAL_INSTALL_LEGAL_CONTACT"
takže předpokládám že to bude mít jen zařízení A7 (a nebo si nainstaloval něco z cydie (nějaký tweak) který ti to tam přidal a po update mobile substrate se to začalo projevovat
- chtělo by to aby se koukl někdo kdo má A7, pokud to tam nebude mít ani on potom -> restore
a zkusil jsem vše možné, vlastně i odinstalování uplně všeho z cydie, všech tweaku, substrate, ta hláška zmizí, ale i pokud nemám žádný tweak a ve chvíli kdy aktualizuju substrate se objeví.
mohlo se taky stát že nějaky tweak tam ty řádky přihodil a po odinstalování se ten soubor nesmazal nebo zkontrolovat odkud se ti ten update instaluje, ale moudřejší budeš až se tu objeví někdo kdo má A7 a nebude línej se tam podívat ještě napiš v jakym to je souboru, aby to nemusel hledat
to nebude tweak, to je součást iOS, kdy z nějakého důvodu upozorňuje majitele, že se něco na jeho zařízení děje, tak to chápu .... a má to souvislost s substrate, myslím si, že substrate šáhlo někam, kde to vyvolalo to zobrazení, vymazat text není řešení, rešení je vypnutí té hlášky, logicky ... ale to je už moc odborný asi.
cczero píše:kralik: tak cesta je přesně: //System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/cs.lproj je to soubor. SpringBoard-Internal.strings
Tak ten soubor tam na A7 nemám.
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
zdrceny, v profilu máš 5C, to není A7, máš 5C, nebo 5S?
taky jsem zkoušel ten soubor vymazat, ale to pak na lockscreenu je chaos nápisů z toho souboru
jinak ten soubor mám ve všech jazykových sadách a jeho datum vzniku je 26.12.2013, tedy před update substrate, já už ho mám x krát editovaný, proto datum z dneška.
Naposledy upravil(a) cczero dne stř led 01, 2014 12:48 pm, celkem upraveno 1 x.
cczero píše: zdcerny, v profilu máš 5C, to není A7, máš 5C, nebo 5S?
už jsem to opravil mám 5S
jj, sral, silvestra nedržím už dlouho .... asi opravdu restore, JB, a podívat se, co tam pak bude za soubory, škoda že se nelze podívat před JB. Jak píšu výše, soubor vznikl 26.12.2013, něco ho tam muselo přidat, jeho autor je
Created by Michael Carroll on 12/25/13. -- ze záhlaví souboru
logicky tam musel přijít něčím jiným, už podle data, ale nějakou souvislost to se substrate má, protože když jsem to přidával a odebíral, tak mizel a objevoval se. Asi to substrate nepřidává, ale jakmile to je odněkud přidaný, tak to spouští.
restore - nový iphone - jb - aktualizace cydie - afc2add - soubor tam není cydia substrate - soubor tam není
Je nejaka moznost, jak zamenit ty ovladaci ikonky v tom vyjizdejicim menu zespodu? Uvital bych treba prepinac na Location, atd. Proste tak, jak bylo drive v SBSettings.
Nevim proč,ale mě se nepovedlo rozchodit FlipControlCenter. Neustále to psalo "there was an error loading the preference bundle for lock info" . Vyřešil jsem to instalací CCSetingu.
Už jsem to tu psal ale jestli ještě někdo nemá upraveny bug ve Status baru ( zobrazovani času a operátora v horní listě v některých aplikacích) a neumí to nainstalovat tak je mozno přímo v Cydii po přidání repa http://repo.pnre.co.vu nainstalovat StatusBarFix2
iPhone 5S 64GB, fw 8.1 iPad air 3G 32GB, fw 8.1 iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB MacBook Pro 13"
CCtoggles nebo CCsettings prakticky plně nahrazují základ SBSettings, je mi chybí, teď nevím ani jak se to jmenovalo, bylo to v SBSettings, dali se tam vypínat cydia tweaky, nebo třeba úplně schovat ikony aplikaci ...
ve spoustě cydia stránek s tweakem je odkaz na nějakou hru na appstore a kolikrát stačí se toho nechtěně dotknout a je to. Jinak to samo nehází, krom jednoho repa, co tady proběhlo, že tam je hodně ios7 tweaku, ale nic pořádně funkčního.
Takze zkousim CCTogles, ale chybi mi tam jeste zobrazeni aktualni IP adresy a idealne i volne misto. Kamaradovi na 4S chybi i 3G a data. Da se to nejak poladit?
S tym nesuhlasim zo Cydie na tu stranku ma hadze bez toho aby som sa niecoho dotkol. Staci ak otvorim len samotnu instalacku, vobec nescrollujem a hned ma tam hodi. Ja tam nic ani nestihnem kliknut takze hadze si to same ako chce.
Zdravím, som z Vašej diskusie trochu vol. Takú otázku mám že hovoríte že po inštalácií JB na vaše zariadenia Vám padajú aplikácie ako Safari, mail a počasie. No neviem ja ten problém zatiaľ nemám, ani týždeň po inštalácií JB na moje zariadenie teda iPhone. Taktiež hovoríte o tomto http://www.redmondpie.com/how-to-fix-mo ... e-effects/ tak neviem. Mohol by mi to prosím niekto v skratke vysvetliť ? Ďakujem
Padání zmíněných aplikací způsobuje app na možnost instalece warezu nebudu ji jmenovat. To je ve zkratce vše. Pakliže ji nebuseš instalovat nebudou ti zmíněné aplikace padat.