flatliners píše:pokud nahodíte cydii přes SSH stejným způsobem jako já:tzn ve složce /var/root/Media/ vytvořit složku Cydia,v ní další Autoinstall a tam nakopírovat Cydii,tak se po restartu nemusí dělat respring,Cydia je tam a funguje normálně..
Nechci prudit, ale tak trochu pochybuji, že se ti nainstalovala Cydie způsobem, který popisuješ.
Tedy přesněji způsob je OK, jen cesta má o level míň a to /var/root/Media/AutoInstall.
Původně jsem to tak dělal stejně, ale pokaždé s negativním výsledkem a rozhodně nejsem sám. Takhle to fungovalo na iOS 7, teď je potřeba nakopítovat .deb do cesty /var/root/Media/AutoInstall a rozhodně s tím, že název složky musí být přesně, AutoInstall. Pokud ji nazveš Autoinstal, nebude to fungovat.
A ve většině případů je potřeba nakopírovat do AutoInstall nejen .deb Cydie, ale i .deb lproj, jak má v návodu přímo sám Saurik.
Ale nechci tvrdit, že je to tak na všech zařízeních, na iPhone 6+ ale rozhodně ano a jen tímto popsaným způsobem jsem na plochu Cydii dostal.
Nutno říct, že jsem to pouze zkusil a hned v zápětí si udělal čistý restore, protože jb k ničemu už delší dobu nepotřebuji.
edit: Teď koukám, že i S474N v objednom příspěvku to má v českém návodu správně