Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
Re: Kupujeme nový iPhone 3G - co to obnáší?
pravidla su aby sa porusovali...
keby nebili pravidla jak ves ze ich porusujem? toto platilo za komunistov.. Teraz je demokracia
keby nebili pravidla jak ves ze ich porusujem? toto platilo za komunistov.. Teraz je demokracia
-
- Starý pes fóra :)
@razor-k: o pravopisu toho vis taky hodne Ja se uz ale nebudu hadat, s tebou to nema cenu.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
OT:
s demokraciou to nemá nič spoločné.
ty si jednoducho rebel ktorý nerešpektuje základy fóra.
Ak ťa nezastaví pár varovaní tak niekto predsa len áno
Od toho sú tu modi
s demokraciou to nemá nič spoločné.
ty si jednoducho rebel ktorý nerešpektuje základy fóra.
Ak ťa nezastaví pár varovaní tak niekto predsa len áno
Od toho sú tu modi
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
@razor-k - hele myslím že těch povinností co by jsi na tomhle fóru mohl dodržovat není moc, a opravdu ti neubyde času, kdyby si místo na "Citovat" klikl na "Odpovědět". Ostatně tak jak to chodí v reálném světě tak i tady.
Pokud chceš žít v nějakém státu, musíš respektovat "pravidla". Jinak tě z tama vykopou.
To stejné se ti stane i na tomhle fóru. Pokud chceš být přínosný a opravdu debatující na úrovni a když už tak si chceš získat nějakou pověst, tak se hold musíš:
1) Chovat podle pravidel (které nejsou nijak ve svobodě omezující)
2) Pokud chceš být teda ten uznávaný (kdyby jsi nechtěl, nepsal by si slogany jako "Pravidla se neporušují" a schválně nedělal stejné chyby několikrát za sebou, když tě na ně někdo upozorní.), tak pomáhej lidem, zapojuj se slušně a přínosně do diskuzí a časem si zde jistě své místo vybojuješ, jestli potom budeš toužit.
Pokud chceš žít v nějakém státu, musíš respektovat "pravidla". Jinak tě z tama vykopou.
To stejné se ti stane i na tomhle fóru. Pokud chceš být přínosný a opravdu debatující na úrovni a když už tak si chceš získat nějakou pověst, tak se hold musíš:
1) Chovat podle pravidel (které nejsou nijak ve svobodě omezující)
2) Pokud chceš být teda ten uznávaný (kdyby jsi nechtěl, nepsal by si slogany jako "Pravidla se neporušují" a schválně nedělal stejné chyby několikrát za sebou, když tě na ně někdo upozorní.), tak pomáhej lidem, zapojuj se slušně a přínosně do diskuzí a časem si zde jistě své místo vybojuješ, jestli potom budeš toužit.
Razor-K opravdu no Comment ... zadne poradne info si nenapsal, zpusob vyjadrovani hrozny. No nekteri lide jsou holt .. jak bych to rekl abych nikoho neurazil ... proste zvláštní .
-
- Administrator
to Razor-K - postuj podle pravidel a chovej se tu slušně ! máš ode mě žlutou kartu, pokud nezačneš respektovat naše pravidla nembudu tě už varovat a omezím tvůj přístup na fórum !
diskuze promazána
diskuze promazána
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
teda nechce se mi tomu věřit, alemůj strejda, kterej bydlí v USA, zašel do obchodu Apple a tam mu řekli, že iPhone 3G budou prodávat od 15.7. a za 200$ bez paušálu.
-
@Adamprada: tak to opravdu nevim, kde vubec byl a nebo kdo mu to rekl, protoze tohle je blbost.. Navic se zacne prodavat 11.7 (ne 15. jak rikas.)
-
- Host
adamprada: Ipod touch za 299$ a IPhone za 199$ ? pěknej nesmysl
iPhone 4 8GB a iPad air 16GB
Bohužel ta cena 199dolarů jak řikal AdamPrada bude nesmysl, ale bylo by to hezké, velice hezké ještě řekněte že ne
a nebo byl strejček někde v Bronxu v zapadlý uličce a tam za 200 a bez paušálu
Ne, jinak víte už nějaký bližší, realnější info o těch cenách v Apple store a tak?
Koukám všichni dodavatelé a výrobce jsou pěkný tajnůstkáři
a nebo byl strejček někde v Bronxu v zapadlý uličce a tam za 200 a bez paušálu
Ne, jinak víte už nějaký bližší, realnější info o těch cenách v Apple store a tak?
Koukám všichni dodavatelé a výrobce jsou pěkný tajnůstkáři
-
@Skix: procti forum.. ceny se resi porad.
to Terry: já vím pročetl jsem skoro celý forum...
to byla spíš jen taková otázka jestli náhodou nejsou nějaký novinky při pondělku a dalším načatým týdnu z těch zbývajících do vydání iPhonu 3G
to byla spíš jen taková otázka jestli náhodou nejsou nějaký novinky při pondělku a dalším načatým týdnu z těch zbývajících do vydání iPhonu 3G
-
@skix: jasne, jen sem podotknul.. zatim zadny novy info zatim neni. Jde o to, jak se budou k situaci vyjadrovat operatori - zda az pri zacatku prodeje nebo jeste predtim.
Já taky tý ceně nevěřím ale je divný že mu to řekli v normálním obchodě Apple
Spíš jde o to jestli špatně strýček neporozumněl tomu ,,se smlouvou, bez smlouvy"
199 se smlouvou to už jsme slyšeli a viděli několiksetkrát
199 se smlouvou to už jsme slyšeli a viděli několiksetkrát
Ak tomu všetkému dobre rozumiem, po prečítaní tohoto fóra si dovoľujem malé zhrnutie. Ak by som sa v niečom mýlil prosím opravte ma.
1. Nová verzia iPhonne 3G sa oplatí pretože má nejaké vylepšenia, o ktorých sa tu toho popísalo inde viac než dosť.
2. Oficiálny začiatok predaja - 11.7.08 - dovtedy sa nedá nikde zohnať
3. Cena neznáma
4. Kúpiť sa možno bude dať bez zmluvy v kamenných obchodoch AppleStoroch ale aj v AT&T
19.7. mi odchádza známy do USA - Chicago, ak sa tam v tej dobe v AppleStore iPhonne 3G nebude dať kúpiť, asi bude rozumnejšie zakúpiť u nás v bazáre nový ale verziou starý model iPhonne. Myslíte, že toto moje uvažovanie je správne? Alebo mám potom ďalej čakať na 3G?
A ešte posledná otázka. Keď tomu môjmu známemu dám takúto špecifikáciu iPhonne 3G bude to OK, nebudú sa ho pýtať v obchode ešte na nejaké iné špecifikácie? -
New Apple iPhone 3G
Capacity: 16 GB
iPhone 3G Color: Black
ďakujem všetkým za odpovede
1. Nová verzia iPhonne 3G sa oplatí pretože má nejaké vylepšenia, o ktorých sa tu toho popísalo inde viac než dosť.
2. Oficiálny začiatok predaja - 11.7.08 - dovtedy sa nedá nikde zohnať
3. Cena neznáma
4. Kúpiť sa možno bude dať bez zmluvy v kamenných obchodoch AppleStoroch ale aj v AT&T
19.7. mi odchádza známy do USA - Chicago, ak sa tam v tej dobe v AppleStore iPhonne 3G nebude dať kúpiť, asi bude rozumnejšie zakúpiť u nás v bazáre nový ale verziou starý model iPhonne. Myslíte, že toto moje uvažovanie je správne? Alebo mám potom ďalej čakať na 3G?
A ešte posledná otázka. Keď tomu môjmu známemu dám takúto špecifikáciu iPhonne 3G bude to OK, nebudú sa ho pýtať v obchode ešte na nejaké iné špecifikácie? -
New Apple iPhone 3G
Capacity: 16 GB
iPhone 3G Color: Black
ďakujem všetkým za odpovede
Hambým sa opýtať v tejto bande inteligentných, ale aké sú to kamenné obchody apple stores?
Obcohdy Apple stores jsou obchody kde maj jenom věci od Apple.
Když se podíváš na stránky http://www.apple.com tak tam můžeš najít adresy jednotlivých obchodů a i nějaké fotky snad.....
Když se podíváš na stránky http://www.apple.com tak tam můžeš najít adresy jednotlivých obchodů a i nějaké fotky snad.....
písal som do firmi kde predávajú iphon a napísali mi že iphon 3g by mal stáť ako jeho predchodca cca. 8GB- 10000až 12000
ale známa služba shipito.com je v predpokladanej cene zdržanlivá ale smazáno. Julek vám dokonca povie jeho cenu ale asi není skutočná lebo to ešte nemôžu vediet
Podla nich cena 199$ plat=i iba v prípade 199$+ paušál
Podla nich cena 199$ plat=i iba v prípade 199$+ paušál
Doufám, že to tu ještě nezaznělo (nečetl jsem všechny stránky), ale nejvíce se stejně bojím, aby tam Vodafone nebo T-Mobile nedaly svoje vlastní logo, obzvlášť Vodafone to má v lásce.. třeba místo jablíčka nasadí "pěkné, kulaté, červené" vodafone logo ... ;p
-
- Host
Nekde jsem cetl, ze Apple NECHCE jakekoliv zasahy operatoru do iPhone co se tyka vzhledu, z toho strach nemam
-
@Fenomen: zadne loga na pristroj nesmi !! Apple to jasne zakazal a jedine, co se muze dit, je zmena na zadni strane, kde se pise kapacita.
niekde som čítal že operátori musia predávať iphone 3g za 199$ alebo 299$ ináč im vezme apple práva na predaj
jenom kdyby nekdo chtel mit uplne prvni iPhone 3G
Consider yourself an Apple fanatic? Gotta have the latest and greatest the moment it's available? Ok... prove it. We have it from a trusted source that the world's first iPhone 3G will be on sale at 00:01, Friday July 11th, in New Zealand -- that's still Thursday, July 10th at 5:01 in the AM in Cupertino or 13:01 hours in London. At that precise minute, Vodafone NZ will swing open the doors of its Auckland, Wellington and Christchurch shops to your overeager HSDPA jones. So, now that you know, the next move is all yours.
Consider yourself an Apple fanatic? Gotta have the latest and greatest the moment it's available? Ok... prove it. We have it from a trusted source that the world's first iPhone 3G will be on sale at 00:01, Friday July 11th, in New Zealand -- that's still Thursday, July 10th at 5:01 in the AM in Cupertino or 13:01 hours in London. At that precise minute, Vodafone NZ will swing open the doors of its Auckland, Wellington and Christchurch shops to your overeager HSDPA jones. So, now that you know, the next move is all yours.
tam bude hustě narváno - jak na Karláku v obcohdě Sony když o půlnoci začli prodávat Playstation 3 - stovky lidí a všichni chtěli bejt první samozřejmě
ještě že mě Playstation nebere
ale o iPhona bych se tam porval KDYBY BYL ZA SLUŠNOU CENU !!!
ještě že mě Playstation nebere
ale o iPhona bych se tam porval KDYBY BYL ZA SLUŠNOU CENU !!!
Ahoj pujdem se porvat ne hraju softball tak naky to nacini doma mam...
tak kdy a kde
no nevim asi bych objednaval pres net net nez abych se o nej rval nebo na nej cekal kilometrovou frontu
ale radsi na iphone nez na PS 3
tak kdy a kde
no nevim asi bych objednaval pres net net nez abych se o nej rval nebo na nej cekal kilometrovou frontu
ale radsi na iphone nez na PS 3
-
@winner: prosim te, procti si cele forum, kde se pise cokoliv o cenach. Resi se to tady v nekolika vlaknech.
terry: to predtím boli len same dohady ale ja som písal niekoľko firmám
a tu su ich vyjadrenia:
T- mobila začne predávať iphon 3g na jeseň cenu ešte nevedia
vayu.cz cena bude ako pri predchádzajúcom telefóne teda 10000-12000
shipito.com o iphone nemajú žiadne informácie
dúfam že vedia že je aj iphon 3g
a tu su ich vyjadrenia:
T- mobila začne predávať iphon 3g na jeseň cenu ešte nevedia
vayu.cz cena bude ako pri predchádzajúcom telefóne teda 10000-12000
shipito.com o iphone nemajú žiadne informácie
dúfam že vedia že je aj iphon 3g
no ved povedal to iste OMG
a T mobile zacne iPhone predavat na Slovensku na jesen?
a T mobile zacne iPhone predavat na Slovensku na jesen?
Mam otazku. Ta firma Shipito je seriozna a da sa jej verit? Este nemam s tymto typom obchodu skusenosti a preto mam obavy ci je bezpecne si ho kupit cez Schipito.
... To im platim az mi to pride, alebo vopred?
... To im platim az mi to pride, alebo vopred?
-
prečítaj si tento topic:
viewtopic.php?f=29&t=2596
máš tam info o spomínanej firme a skúsenosti s ňou.
viewtopic.php?f=29&t=2596
máš tam info o spomínanej firme a skúsenosti s ňou.
iPhone X space gray 64 GB,
iPhone.cz
iPhone.cz
tak panove dalsi informace (ci spekulace) okolo cen
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=11129&Itemid=67
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=11129&Itemid=67
Ceny budou na celém světě stejné, tudíž i tady v ČR bude stát těch 199/299$ + Apple si bude brát peníze z tarifu. Takže to co provoláte, prodatujete, propíšete půjde jak operátorovi tak i Apple.
(pokud to tu už zaznělo, považujte tento post za bezpředmětný)
Dlouho jsem tu nebyl a abych doplnil nové informace, nemohl by mi prosím někdo kdo toto téma bedlivě sleduje zaslat nějaké nové a zásadní informace o prodeji iPhone 3G? Děkuji! (jsem moc líný abych si přečetl 11 stránek , omlouvám se )
(pokud to tu už zaznělo, považujte tento post za bezpředmětný)
Dlouho jsem tu nebyl a abych doplnil nové informace, nemohl by mi prosím někdo kdo toto téma bedlivě sleduje zaslat nějaké nové a zásadní informace o prodeji iPhone 3G? Děkuji! (jsem moc líný abych si přečetl 11 stránek , omlouvám se )
-
@ zedjunior: rekl bych, ze si o nic zasadniho neprisel.. zatim se pouze spekuluje o cenach, ale vicemene neni nic potvrzene. I kdyz nejake ceny se uz objevily, ale jen v malem meritku.
@sven
povedal by som ze by si mal rychle zmenit velkost obrazku
povedal by som ze by si mal rychle zmenit velkost obrazku
Naposledy upravil(a) alanisko dne sob čer 28, 2008 8:39 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
OT:
Sven... ver mi ze niekedy ano...
a to bola dobra rada
stale to je obrovske... daj tam radsej link na to
Sven... ver mi ze niekedy ano...
a to bola dobra rada
stale to je obrovske... daj tam radsej link na to