Warez, cracknuté [zakázáno] atd..

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Instalujete na svůj iPhone cracklé aplikace [zakázáno]?

Ano, mám spousty warez aplikací.
73
61%
Pouze na vyzkoušení, pak aplikaci smažu nebo zakoupím.
22
18%
V žádném případě, žádné aplikace nemám nebo pouze legálně zakoupené.
25
21%

Celkem hlasů: 120

richard44

Re: Warez, cracknuté [zakázáno] atd..

Příspěvek od richard44 »

Aha, chápu. Takže vše, co je nelegální, je vlastně warez. Ilegálně stažené aplikace, [zakázáno], Cydia, Jailbreak...

Začínám být unavený, čili poprosím, abyste neuváděli protiargumenty. Uznávám, že jsem možná maličko přeháněl, nyní je však řada na kompromisy ostatních...

Díky moc.

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Zamykam. Topik vyvolavajuci iba hadky.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Paly

Příspěvek od Paly »

Mate stastie, ze som tu nebol skor uz by som to davno zamkol! To co tu riesite? Nepaci sa Vam nieco? Chodte z nasho fora tak rychlo ako ste sem prisli a to myslim smrtelne vazne!

Warez tu riesit nebudeme, ci sa Vam to paci alebo nie!

Naznak warezu a mazeme to, sme ciste forum, ktore podporuje rady, tvorenie app a podporu programatorov a nie zlodejinu. Ked si kupu app nemozete dovolit tak si ich nekupujte a nekradnite. Vsetko sa Vam raz v zivote vrati = pamätajte.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Dodatek z me strany a snad bude strucnejsi forma pro nektere cleny fora srozumitelnesi:

• Plati zde stanovena pravidla. S jejich dodrzovani jste dobrovolne pri registraci vsichni souhlasili
  • Warez ze zde resit nebude. Tecka.
  • Jailbreak neznamena warez. Tecka.
  • Kradez je kradez. Kdyz na neco nemam, i to je proste soucast zivota, neukradnu to. Alespon ja (a mnoho ostatnich zde) ne. Ne vse se musi resit zakoupenim, mnoho vyvojaru vam casto poskytne licenci za lokalizaci nebo kvalitni recenzi ap. Anebo staci jit na vikend rovnat jogurty do regalu, najisto to bude stacit na jednu ci nekolik aplikaci pro iPhone, pokud uz bez nich nemuzete zit.
  • Na tomto foru neplati demokracie (aka luzovlada). Toto forum je ciste soukromy, komercni web. Muzete s tim nesouhlasit, muzete o tom polemizovat, ale to je asi tak vse, co s tim muzete delat. Tecka.

Zamčeno