Dobrý den, dnes ráno mi na Macbooku i iPhonu 14 Pro vyskočilo toto upozornění: https://ibb.co/rpfkw50
Nikdy se mi to ještě nestalo. Po rozkliknutí se mi nic neukáže, ale jen se mi otevře klasické nastavení. Žádný email s upozorněním, že by se někdo někam snažil přihlásit nepřišel. Nutno podotknout, že jsem před pár dny odevzdala do reklamace iPhone 12 Pro ALE! před odevzdáním jsem ho celý smazala, jako kdybych ho dávala k prodeji, právě z toho důvodu, aby se něco podobného nestalo. Ještě k tomu se mi to ukazuje pokaždé co otevřu ntb, takže jsem z toho mírně nervózní. Co s tím? Jestli se s tím vůbec dá něco dělat?
Děkuji za rady, tipy, poznatky a hezkou neděli.
Žádost o reset Apple ID hesla
-
- Host
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Žádost o reset Apple ID hesla
to posobi, ako keby novy majitel tam predsa len mal nejaky zvysok prihlasenia pod vasim apple id a bud zamerne alebo v zufalosti sa snazil ziskat moc nad tym kontom.
okrem vyresetovanua mobilu je este dobre sa po resete predsa len don prihlasit a povypinat vsetky icloud veci, findmyiphone atd atd.
az potom sa odhlasit resp. tak znova reset.
pripadne to preskumajte na www.icloud.com, ci predsa len ten iphone tam nemate.
okrem vyresetovanua mobilu je este dobre sa po resete predsa len don prihlasit a povypinat vsetky icloud veci, findmyiphone atd atd.
az potom sa odhlasit resp. tak znova reset.
pripadne to preskumajte na www.icloud.com, ci predsa len ten iphone tam nemate.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods