iPhone nezvoní, tichý mod ?
-
- Host
iPhone nezvoní, tichý mod ?
Tak mi dnes dorazil, a mám problem. Telefon mi nezvoní - nevydává zvuk. Jak se zapíná-vypíná tichý mod ? Bočnímy tlačítky jsem zjistil, že se zvyšuje hlasitost. V menu když zap. vyp. vibrace v tichém modu tak mi to tak reaguje. V normálním režimu mám vybránu melodii, hlasitost atd.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
-
- Moderator fóra
Re: iPhone nezvoní, tichý mod ?
nad ovládáním hlasitosti je tlačítko na zapnutí a vypnutí tichého režimu
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Starý pes fóra :)
Nad tlačítky pro úpravu hlasitosti je ještě jedno, které se posouvá dopředu a dozadu. Dozadu je telefon pouze na vibrace, vpředu by měl zvonit.
-
- Host
Tak díky, jsem id.. přehlídnout takový čudl, myslel jsem si že je to senzor světla.
iPhone X 256 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
iPad Air 2 128 GB SG
iPod Touch 64 GB
doporucuju se i kouknout na videa od Applu, tyhle zaklady sou tam vetsinou hezky receny, a je prijemne na to koukat a je tam i spousta vychytavek
video
pod tim sou dalsi
a tohle myslim opravdu vazne, sice sou tam opravu trivilani veci popsane uplne dopodrobna, ale zacinaji se tu mnozit dotazy tohodle razu, tj. totalne zacatecnicke (nic ve zlem =Milhaus65) , dalsi co me napada jak se tu resilo jak ovladat video
v tehle videich se naucite ty uplne zaklady jak ho ovladat, z tehle videii sem se napr dovedel o preskakovani pisni na sluchatkach, na ktere mnozi prisli nedavno diky topicu na toto tema ja to zkusil hned jak sem ho vybalil
video
pod tim sou dalsi
a tohle myslim opravdu vazne, sice sou tam opravu trivilani veci popsane uplne dopodrobna, ale zacinaji se tu mnozit dotazy tohodle razu, tj. totalne zacatecnicke (nic ve zlem =Milhaus65) , dalsi co me napada jak se tu resilo jak ovladat video
v tehle videich se naucite ty uplne zaklady jak ho ovladat, z tehle videii sem se napr dovedel o preskakovani pisni na sluchatkach, na ktere mnozi prisli nedavno diky topicu na toto tema ja to zkusil hned jak sem ho vybalil