zdravim,
precetl jsem snad cele tady to forum o videich , ale nejsem z niceho dost chytry, schanim program , ktery mi prevede video do iphonu i s titulky, lepsi by bylo napevno.....mam film a titulky v jedne slozce .....skousel jsem stahovat vsechny programy ktere jsou tady uvedeny, lepsi by byl nejaky program primo delany pro IP.........
predem dekuji
EDIT: jo a mam windows........
A pouzivaj funkciu EDIT na upravu svojich postov nepis dva pod seba! dodo A ja dodam, precitaj si pravidla fora inac najblizsie Tvoj post zmazem. Preco? Koli velkym pismenam v nazve! Teraz som to upravil, nabuduce mazem! Paly
Titulky ve filmech
Re: Titulky ve filmech
Toto sa tu riesilo uz vo velkom skus pozret na tomto fore je to na 100% 

-
- Mírně pokročilý
Allok mpeg4 converter umi z avicek a dvixu a jinych blbosti prevadet do mp4 i s titulkama je jednoduchy a je tam i predvolba primo pro iphone je sice shareware ale urcite si nejak poradis
-
- Starý pes fóra :)
uz to tu bolo nieje nutne to riesit znova skus hladat.
pls lock
nepisem to len tebe ale aj ostatnym nemusite pisat "LOCK a mozete zamknut temu" staci ked ju nahlasite vykricnikom ako vyriesenu... dodo
pls lock
nepisem to len tebe ale aj ostatnym nemusite pisat "LOCK a mozete zamknut temu" staci ked ju nahlasite vykricnikom ako vyriesenu... dodo