Free level, A level a spol....

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
rmi
Host
Host

Free level, A level a spol....

Příspěvek od rmi »

Existuju aplikacie ktore sluzia ako vodovaha
Skusil som viac druhov ale vsetky maju rovnaku odchylku (je to asi 3,nieco stupna), z coho vypliva ze asi bude blbo nakalibrovane nieco v mojom iphone (a mozno vo vsetkych)

Neviete ako to nakalibrovat? Alebo nemate dake skusenosti s tym? Tiez mate odchylku?

Skusit to mozete napr. na aplikacii A free level ktora je v appstore for free

Dakujem

ajfonista

Re: Free level, A level a spol....

Příspěvek od ajfonista »

riesil som ten isty problem, spozoroval som to tiez pri tej vodovahe, ale aj ostatne app. vyuzivajuce accelerometer vykazovali zavadu. napriklad pri drzani iphonu vodorovne pri hre, kde mala ist gulicka rovno, isla dolava. taktiez app. newtonove gulicky, aby isli kolmo som musel tel. nahnut dost, lenze mne to robilo cca 35 stupnov. proste nepouzitelne a nehratelne !!!
lenze som si to vsimol tri dni po kupe a uz som mal tel po jailbreaku. nasledoval restore a novy fw, nepomohlo, tak som urobil dfu restore a telefon reklamoval. po 14 dnoch sa vratil z reklamacie z vysledkom : zavada sa neprejavila, v servise urobili restore a ani sa neunuvali nainstalovat nejaku app. na ktorej by to overili, napr. tu vodovahu. lenze medzi tym som vyguglil, ze sa to objavilo viacerim vo svete a vedel som, ze to nieje sw problem, ale hw a pomoze teda len vymena kus za kus. tak som po vrateni tel. z reklamacie nainstaloval nejake app. ktore potvrdili, ze zavada tam je a za hodinu som bol naspet v predajni z opetovnou reklamaciou. po cca 10 dnoch mi na predajni dali novy iphone.

Odpovědět