IRC klient

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Petrt
iPhone expert
iPhone expert

IRC klient

Příspěvek od Petrt »

Zdravim,
zkousel jsem zde hledat nejaky software na irc. Podarilo se mi najit jen stary prispevek o programu "Colloq". Na AppStore je k nalezeni program "Rooms - Your mobile...", ktery vychazi z projektu Colloq. Z screenshotu programu nevim, zda dokaze fungovat nalezato atd.

Pointa: zna nekdo dobry irc klient, ktery funguje v neJB telefonu? Ma nekdo vyzkouseny citovany program nahore?

Dik za informace

edit: tak si zodpovim sam, treba se to nekomu bude hodit.
Aplikace funguje, ovlada se dobre, umoznuje klasicke nastaveni (oblibene kanaly, autojoin, disable autolock, dokonce umi udrzet pripojeni pri uspani telefonu (nezkouseno) a kdovi co jeste). Neumi pracovat nalezato. V tuto chvili ale nevim, jestli budu data platit a nebo padnou do balicku Surf&mail+ (prece jen port 6667 neni 80 :-D).

edit2: At ziji poplatky za prevody. Castka 0,79? se mi prevedla na 49,35Kc :-(
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

wiruzik

Re: IRC klient

Příspěvek od wiruzik »

Petrt: pokud si uz nejakou tu chvili ten programek pouzival na tom portu, mohl by ses zaregistrovat do Tmobile, tam pak v Mojem vyuctovani je uhrada pod kontrolou.. neaktualizuje se to realtime, ale po nejake te hodince se to objevi, takze pokud jedes volani a sms z volnych minut jeste, tak se tam muzes mrknout a rict, jestli se data pocitaji zvlast :) me by to take zajimalo :)

jinak ta castka co se ti odecetla, to asi neni za tu aplikaci, ale to je za registraci na appstore.. tudle castku ti po nejaky dobe vrati :)

kuroi

Příspěvek od kuroi »

Tuhle aplikaci jsem si taky koupil, vypada skutecne pekne. Jenom po skoku do hlavni nabidky se odpoji od irc, takze moznost nechat ji bezet nejak na pozadi, aby byl clovek porad pripojeny na irc tam neni.

Jinak kdyz se aktivuje to udrzeni spojeni pri uspani telefonu funguje, zkousel jsem to a na irc jsem zustal pripojeny. Nevim o kolik vic to bude zrat baterku, ale s ohledem na to, ze stejne telefon nabijim kazdy den tak to neresim.

Petrt
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Petrt »

2wiruzik: jelikoz jsem tento mesic menil typ tarifu, byl jsem v zahranici atd, tak z toho "sledovani vydaju" nejsem schopny vycist, zda se tyto data pocitaji (pomerna cast tarifu atd). Dle jine kolonky na t-zones jsem vycerpal 16,5MB z 100MB. Udaj cca odpovida udaji v telefonu (ten hlasi 15,9MB). Jakmile dorazi vyuctovani, tak napisu info.

S tou castkou za program budes mit asi pravdu. Nevsiml jsem si razeni ve vypisu operaci a prohodil data plateb. Platbu za tento program jeste evidovanou nemam (dle datumu porizeni programu).
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K

aGr

Příspěvek od aGr »

Existuje take nejaky IRC klient na fw 2.0?

myschoo

Příspěvek od myschoo »

dobry webovy klient je mibbit.com.. na iP funguje spolahlivo

pacholek

Příspěvek od pacholek »

no tak ja pouzivam rooms a jedine co mi na nem vadi je ze pri prichodu sms se odpoji :/

Odpovědět