Dnes mi Cydia ponukla Upgrde apl dTunes. No po jeho prebehnuti mi v iP pribudla apl Mobile Terminal! Neviem naco je ani ju nepotrebujem ale samostatne nejde odinstalovat zoberie Zo sebou aj dTunes! Zas bol niekto zbytocne aktivny a pribaluje k aplikacii aj to co niekto nechce! Asi jedina moznozt ako zachovat dTunes a vyprastit MobileTerminal je jeho vymazanie v adresari cez WinSCP.
Upravil som Ti nazov. Ak pises o dTunes tak to napis spravne nie ako bolo iTunes. Paly
Problem po Upgrade dTunes!
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Problem po Upgrade iTunes!
Schovaj ho pomocou aplikacie Poof a mas pokoj.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
jj ale načo mi tam bude strašiť keď ho nepotrebujem(na podobné veci mam Finder) a vobec načo ho pribalujú k tomu dTunes?!
-
- Starý pes fóra :)
Naozaj neviem ja mam vsetky tieto "systemove" veci na poslednom okne v iP a nestaram as o tom...
popripade schovate cez Poof.
dodo

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Re: Problem po Upgrade dTunes!
jj to nie je problém schovať cez BossPrefs, ale ja to nechcem vôbec, lebo mi je to na prd. Tak som to odmazal cez WinSCP a hotovo! To len pre tých, ktorým ponúkne cydia aktualizáciu dTunes a potom im tam pribudne táto vec aby sa jej vedeli zbaviť.