Minipiano
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: Minipiano
Doporucuji aplikace FingerPiano, nebo jeste radeji PianoMan. Ta prvni ma jakousi napovedu - kdy kterou klavesu a s jakou intenzitou stlacit - a ta druha funguje jako klasicka hudebni hra, kdy ti zvolenou rychlosti projizdeji nad klavesami kolecka, ty je zmacknes presne na care a tak hrajes melodii. Nezucastnena osoba se bude domnivat, ze hrajes ty sam, protoze se zkratka obcas prirozene prehmatnes a zahrajes falesny ton;-)
to bych ale přišel o ten dobrý pocit že něco umím, šmelit to umí každej.
však si na youtube dajte vyhľadať nejakú pesničku. + piano tutorial.
prípadne môžete skúsiť aj iphone. pretože niektoré pesničky vám nájde na obe ruky. ja úspešne hrávam na finger piano
kedže hrám na ozajstné klávesy tak tieto nie sú problém 
prípadne môžete skúsiť aj iphone. pretože niektoré pesničky vám nájde na obe ruky. ja úspešne hrávam na finger piano

-
- Host
PianoMan je fakt cool, zkusil jsem lite verze, ale bohužel full verze mi nejde zapnout
Ale teď mám FingerPiano. Dík za tip 

iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
fingerpiano je fajn, ale mě se stejně nejvíc líbí minipiano.. mám stáhlých pár videi s youtube, ted jen stačí údery přepsat do čisel a jdu na to