Minipiano

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Phill17

Minipiano

Příspěvek od Phill17 »

Ahoj, jelikož se mi celkem zalíbila aplikace minipiano a nejsem zběhlý v žádném hudebním nástroji, zajímalo by mě, jestli někdo z vás umí zahrát nákou melodii nebo kousek písničky a řekl by "postup", abych mohl trošku zamachrovat :D

metuj
Host
Host

Re: Minipiano

Příspěvek od metuj »

Doporucuji aplikace FingerPiano, nebo jeste radeji PianoMan. Ta prvni ma jakousi napovedu - kdy kterou klavesu a s jakou intenzitou stlacit - a ta druha funguje jako klasicka hudebni hra, kdy ti zvolenou rychlosti projizdeji nad klavesami kolecka, ty je zmacknes presne na care a tak hrajes melodii. Nezucastnena osoba se bude domnivat, ze hrajes ty sam, protoze se zkratka obcas prirozene prehmatnes a zahrajes falesny ton;-)

Phill17

Příspěvek od Phill17 »

to bych ale přišel o ten dobrý pocit že něco umím, šmelit to umí každej.

mikerc

Příspěvek od mikerc »

tím se to ale nejlíp naucis

shade

Příspěvek od shade »

však si na youtube dajte vyhľadať nejakú pesničku. + piano tutorial.
prípadne môžete skúsiť aj iphone. pretože niektoré pesničky vám nájde na obe ruky. ja úspešne hrávam na finger piano :) kedže hrám na ozajstné klávesy tak tieto nie sú problém :)

Patt

Příspěvek od Patt »

1 2 3 4 5 5 6 6 5 6 6 5 4 4 4 4 3 3 2 2 5 4 4 4 4 3 3 2 2 1

Phill17

Příspěvek od Phill17 »

Prší, prší.. je to možný :D?

ChiLLi_Master
Host
Host

Příspěvek od ChiLLi_Master »

PianoMan je fakt cool, zkusil jsem lite verze, ale bohužel full verze mi nejde zapnout :( Ale teď mám FingerPiano. Dík za tip :wink:
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita

Phill17

Příspěvek od Phill17 »

fingerpiano je fajn, ale mě se stejně nejvíc líbí minipiano.. mám stáhlých pár videi s youtube, ted jen stačí údery přepsat do čisel a jdu na to :D

neXus

Příspěvek od neXus »

1-2-3-4-4-5-5-6-4-3-2-1-6-6-5-6-5-6-4-5-6-6.5-6-5-4. :wink:

coubie

Příspěvek od coubie »

2 Phill17: spis bych si rek kocka leze dirou...

Odpovědět