Rozvrh hodin, existuje něco také?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Rozvrh hodin, existuje něco také?
Zdravím, existuje nějaká aplikace která by nahrazovala ppírový rozvrh hodin do školy, docela bych to uvítal...
-
- Mírně pokročilý
Re: Rozvrh hodin, existuje něco také?
Todle by se mi hodilo taky. Kolikrat to z fotky ani nepoznam
)

-
- Starý pes fóra :)
Napiste si rozvrh hodin do Calendara, urcte si presne od kedy do kedy to trva, zadajte opakovat tyzdenne. Trvanie do napr konca juna. Stiahnite si Lock Calendar a bude sa Vam to zobrazovat na Lockscreene. Nastavite si napr 5 bliziacich sa udalosti a zobrazi sa Vam to pekne na LockScreene.
Ja to vyuzivam presne tak ako som napisal. Lahke ucinne, napisal som to len raz a za 15 min.
Ja to vyuzivam presne tak ako som napisal. Lahke ucinne, napisal som to len raz a za 15 min.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Můžete zkusit aplikaci - Class Schedule nebo My Schedule ta je podle mě ještě lepší.
Pak sem ještě našel novou aplikaci TimeTable - Class in Session ... ale s ní nemám zatím žádné zkušenosti.
Bohužel všechny zmíněné aplikace stojí 1 Dollar.
Pak sem ještě našel novou aplikaci TimeTable - Class in Session ... ale s ní nemám zatím žádné zkušenosti.
Bohužel všechny zmíněné aplikace stojí 1 Dollar.
Dnes som skúšal Class Schedule, pripadal mi úplne super, ale má dve chyby - nepozná nulté hodiny a padá. Dosť často.
Ja tohle resim uz od Zari. Zkousel jsem vsechny app co jsem nasel a nejlepsi je nepochybne TimeTable (AppStore 1$), prijemna je i moznost pridavat na jednotlive hodiny i ukoly a testy. Co me ale dost stvalo a uz to tu bylo zmineno, zadna app co jsem zkousel nepodporuje nulte hodiny a hodina 0. je pak hodina 1. a to je nekdy po ranu opravdu matouci 
Nakonec jsem zakotvil u metody co napsal Paly, nejdrive jsem pouzival InteliScreen, pak jsem presel na LockCalendar (nic jineho krome kalendare jsem nepouzival) a je to pro tento ucel opravdu nejlepsi. Pozitiva:
*opravdu rychly nahled, pro zjistovani ve ktere ste tride a kdy vam konci hodina je to vynikajici, cas i location (trida) se na Lockscreenu ukazuji (unlock a cekani na nabehnuti app je o hoooodne zdlouhavejsi)
*upravovani individualnich hodin, napr. kdyz mate pristi hodinu test, tak v ten den napisete za jmeno predmetu - velky test a date SAVE ONLY FOR THIS EVENT, a do notes si napisete tema testu
Pro skolni ucely se opravdu Palyho metoda hodi nejlepe...

Nakonec jsem zakotvil u metody co napsal Paly, nejdrive jsem pouzival InteliScreen, pak jsem presel na LockCalendar (nic jineho krome kalendare jsem nepouzival) a je to pro tento ucel opravdu nejlepsi. Pozitiva:
*opravdu rychly nahled, pro zjistovani ve ktere ste tride a kdy vam konci hodina je to vynikajici, cas i location (trida) se na Lockscreenu ukazuji (unlock a cekani na nabehnuti app je o hoooodne zdlouhavejsi)
*upravovani individualnich hodin, napr. kdyz mate pristi hodinu test, tak v ten den napisete za jmeno predmetu - velky test a date SAVE ONLY FOR THIS EVENT, a do notes si napisete tema testu
Pro skolni ucely se opravdu Palyho metoda hodi nejlepe...
stahl jsem si Lock calendar, ale vůbec mi tam nesedí časy jednotlivých předmětu třeba na 7:05 tak je 16:05 a tak různe jsou posunuté všechny
-
- Starý pes fóra :)
Mas cas nasteveny v nastaveniech ako? Autoamticky podla casoveho pasma a prislusneho mesta, alebo si cas upravoval rucne? Tento problem sa tu na fore uz niekde riesil (neviem co bola chyba).
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
ahoj, mám stejný problém jako Vasek11, lockcalendar zobrazuje spatne hodiny.. nasel jsem tady ve foru thread kde se resil podobny problem, a tehdy byl problem ve stare verzi v 0.1, kterou vyresil uprage na verzi 1.1 nebo tak nejak... v cydyi ted je nejnovejsi verze 0.3 a ultimatni uninstall a (re)install nepomaha, asi tu verzi 1.1 stahli nebo jsem n00b?
1) Nejdrive zkontrolujte zda mate spravne nastavenou Time Zone v Settings -> General -> Date&Time
2) Zkontrolujte v Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> uplne dole Time Zone Support
pokud tam mate OFF, tak by meli casy odpovidat aktualni Time zone, ktera je nastavena v kroku cislo 1)
2) Zkontrolujte v Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> uplne dole Time Zone Support
pokud tam mate OFF, tak by meli casy odpovidat aktualni Time zone, ktera je nastavena v kroku cislo 1)
ilijusin: Díky čéče, tvoje rada funguje. Došel jsem jenom k bodu jedna a nenapadlo mě, že by v settings byla další volba časovýho pasma, která by ovlivnila nastavení času a neexistoval by nástroj, který by na to upozornil.
EDIT: ne, tak v rámci hurá stylu jsem napsal, že to funguje aniž bych si ověřil že to funguje a ono to nefunguje - časové pásmo Praha mám nastavené v general i mail settings, ale lock calendar zobrazuje hodiny pořad špatně
EDIT: ne, tak v rámci hurá stylu jsem napsal, že to funguje aniž bych si ověřil že to funguje a ono to nefunguje - časové pásmo Praha mám nastavené v general i mail settings, ale lock calendar zobrazuje hodiny pořad špatně