QuickSMS [Cydia]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Carabei
Starý pes fóra :)

QuickSMS [Cydia]

Příspěvek od Carabei »

Na cydii se dnes objevila aplikace quicksms, je od tvurcu mysms, bezi ve springboardu, tudiz jeji start je okamzity, nema ikonu, alespon jsem ji nenanasel, aktivuje ze pomoci tlacitka na zvyseni hlasitosti, zatim neumi landscape, ale smajliky i emoji funguji bez problemu, pripada mi ze i prace a touto aplikaci je mnohem rychlejsi nez u ostatnich sms aplikaci, cena je 10e, uvidime, zda-li bude zdatnym konkurentem ci zapadne v zapomneni.

Uzivatel mark314 uz pracuje na cestine pro tuto aplikaci, ta by mela byt soucasti v nektere z dalsich verzi
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: QuickSMS [Cydia]

Příspěvek od scorpi »

Myslím, že v tuhle chvíli nemá na trhu konkurenci, alespoň co se týče rychlosti odezvy. Ta aplikace spňuje naprosto vše, co bych od ní očekával.
Mínusem je ovšem dost vysoká cena, nemluvě o tom, že jsem jim už zaplatil MySMS, kterou pro několikavteřinový loading nepoužívám. Aspoň pro majitele MySms mohli udělat slevu.

Plusů je ovšem více:

již zmíněná rychlost aplikace
komfortní spouštění a zavírání aplikace kolíbkou hlasitost
přeposlání kterékoli smsky pouhým tapnutím na ni
práce se šablonami a vytváření vlastních
možnost uložit sms do Poznámek a poslat jako poznámku
možnost poslat sms jako email
no a smajlíci..hoooodně smajlíků

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

No moc jsem nepochopil, jak se aktivuje tou kolébkou. Kdekoliv na ploše, když budu chtít zesílit zvuk, tak se mi pustí SMS aplikace? :shock:

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

No vypadá to tak. Ale radši při potřebě zesílit nebo zeslabit hlasitost kliknu jednou navíc, než čekat několik vteřin, než mi naloaduje aplikace.
Mě osobně to takhle nevadí a vyhovuje mi to. Ale nikomu svůj názor nevnucuji.

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

OT: Tak to mi přijde trošku nepraktický. :roll:

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Nainstaloval vyskusal odinstaloval... :)

Rychlost je fakt super ani to spustanie by mi nevadilo hlasitost menim velmi malo krat ale tych 10$ je vela za podla mna nie plnohodnotnu app.
Ostavam pri iRealSMS aj ked spustanie trva 3-4 sekundy...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

nitro-oxidus

Příspěvek od nitro-oxidus »

Vyuzivam BiteSMS po novem updatu a jsem spokojeny s funkci quick reply. Tak si rikam jestli to nebude neco na ten zpusob. Jdu to vyzkouset

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Dnes se objevila aktualizace QuickSMS. Zatim jsem si vsiml jen moznosti vypnout aktivaci aplikace pres tlacitka na boku iP. Blahove jsem si myslel, ze se objevi pro aplikaci ikona. Ikona stale neni a palikaci ted nemuzu spustit, protoze tlacitka jsou deaktivovana pro spoustenia ukoncovani. Takze to radeji nezkousejte deaktivovat.
Uz jsem i QuickSMS odinstaloval a nainstaloval zpet, ale asi nekde zustane ulozeni nastaveni aplikace, takze ji porad nepustim.

Co dalsiho se tam zmenilo nemam tedy tuseni... :(

Jdu nainstalovat zpet biteSMS, abych se vubec do SMSek dostal... :evil:

EDIT:
Pokud se vam to prece jen nekomu stane, tak jsem to vyresil odinstalovanim aplikace a potom zrusenim adresare QuickSMS v adresari Library

Co se tyce zmen ve verzi 1.35 proti 1.32, vsiml jsem si
Hot keys (trochu dost se to tluce, nesmyslne kombinace)
- moznost zmeny spusteni app (vypnuti volume keys), mozno pouzit double home (jestli jen vypnete volume keys, dopadnete jako ja)
- moznost "Unlock phone by double tap "home"
SMS Privacy
- Hide SMS preview
- Hide text
- Hide name
Naposledy upravil(a) iTukan dne stř úno 25, 2009 9:55 am, celkem upraveno 1 x.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

Carabei

Příspěvek od Carabei »

přes SSH smazat všechno co se týká aplikace a tím se zruší i to nastavení

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Diky, prave jsem to dopisoval do sveho prispevku + zmeny v nove verzi.
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

Carabei

Příspěvek od Carabei »

Pokud vam chybi ikona a zaroven nevyhovuje pousteni(vol up)a vypinani(vol down) pomoci tlacitka hlasitosti, tak si nastavte disable default sms client a vypnete volume hotkey, aplikace uz nedovoli zrusit volbu ohledne default sms clienta a zamezi tak znefunkcneni cele aplikace, osobne mi to tak vyhovuje nejvice.

Nevydrzel jsem a tuto aplikaci jsem nakonec zakoupil, oproti mysms sice chybi nahledy jine nez konverzace, ale to jsem stejne nepouzival. Rychlost QuickSMS byla rozhodujicim faktorem

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Tak ja naopak, dnes jsem to odinstaloval a zakoupil biteSMS. Uz mi totis s touto aplikaci asi 3x iP spadl do safe rezimu. Nenasel jsem tam nic co bych krome rychlosti spousteni tak navic poterboval a znacne mi chybela moznost psani nalezato (vim,ze je tato moznost pro aplikaci slibena). Tak jsem nevedel proc davat 2x tolik za QuickSMS.

invader

Příspěvek od invader »

Ackoliv jsem tuto aplikaci sam osobne nezkousel, tak bych rad vyjadril svuj nazor. Zamyslete se nad tim, jestli opravdu tak casto potrebujete napsat rychle sms, i na ukor rychlosti telefonu. Pokud totiz program bezi stale na pozadi (coz si vzhledem k opevovane rychlosti nabihani ani jinak nedovedu vysvetlit), tak to stoji nejaky ten kilobajt ramky. A schvalne... kolik takovych programu vam na pozadi bezi? ...winterboard, ssh, fivedock icon, backgrounder, categories, mobilelog daemon, sbsettings... Myslite si, ze je vas telefon tak rychly, ze tento program opravdu potrebujete? Ja osobne nechci delat reklamu, ale iRealSMS je celkem dobra aplikace na SMS a ty dve vteriny, co nabiha se daji vydrzet. Pokud vam nejde o zivot ;-)

Carabei

Příspěvek od Carabei »

Categories na pozadi bezet nemusi. Mel jsem ted asi ctrnact dnu iP bez techto serepeticek s vyjimkou sbsettings a po nainstalovani vsech vyse zminenych bez ssh jsem ubytek rychlosti nezaznamenal. Vzhledem k tomu ze sms pouzivam velmi casto tak chci aby behaly co nejrychleji, smajlik se obcas hodi a zde jsou implementovany tudiz maximalni spokojenost.

invader

Příspěvek od invader »

To je vtip? Nechci delat chytreho, ale od kdy categories nebezi na pozadi? Pokud nemas vytvorenou zadnou slozku, tak je to mozne, to jsem jeste nezkousel, ale pokud ten program pouzivas a mas nejake slozky a v nich programy, tak se spolehni na to, ze ti na pozadi bezi. Zkus nejaky program na monitoring systemu a vyuziti ram a tam uvidis, co vsechno bezi na pozadi.

Omlouvam se za OT komentar, ale povazoval jsem za nutne reagovat.

Carabei

Příspěvek od Carabei »

tak proc maji tedy categories volbu keep resident?

invader

Příspěvek od invader »

Ok, priznavam a ustupuji pod palbou argumentu :-) Jen me nenapadlo, ze by to mel nekdo vypnute a cekal tri vteriny, nez se mu otevre slozka s programy. Zalezi hold jake ma kdo priority. Kazdopadne tohle sem uz nepatri.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Jen připomínám, že vlákno se jmenuje a je o QuickSmS. Takže se držte tématu.

dalas
Host
Host

Příspěvek od dalas »

tak nevím, aplikace chodí výborně, ale pěkně se tluče s intelliscrenem, když je intelli zapnutej, tak po ukončení quicksms následuje respring, při vypnutém intelu chodí bezproblémově, je ještě nějaká aplikace hodně podobná intelu, byl jsem s ním spokojen,má někdo podobnou zkušenost

Vacil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Vacil »

Mam IntelliScreen (2.32 pokud se nemylim) a bezelo to s nim naprosto bez problemu, takze chyba bude asi jinde nez v IS.
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán :-(
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

dalas
Host
Host

Příspěvek od dalas »

přeinstalenej mobile substrate a už to fičí

ještě ta češtinka ať to stojí za ty prašulky

Carabei

Příspěvek od Carabei »

Jinak co jsem cetl na foru isoftu tak duvod ceny je quickboard coz je platforma umoznujici rychle spusteni pro quicksms, pokud vydaji dalsi aplikace podporujici tuto platformu, tak pro uzivatele quicksms bude pravdepodobne levnejsi.

radjar
Host
Host

Příspěvek od radjar »

Po instalaci mi prestal fubgovat Safari prohlizec, neustale pada a telefon spadl 2x do safe modu. Po odinstalaci problem se Safari trva.

Carabei

Příspěvek od Carabei »

tak se mi dneska objevil problémek, vyskakuje warning, jen text "Warning" a tlačítko "OK", objevuje se to při přechodu z přehledu konverzací do jakékoliv konverzace a při vracení se zpátky na přehled, nesetkal se s tím někdo? ještě je možnost že to má spojitost s nedostupností bigboss repa, ale jestli je tam nějaká spojitost to netuším, zkoušel jsem tento problém napsat na forum isoftu ale nejde mi odeslat text, tak je možné že kontroluje licenci a nemůže se připojit, kdo ví :?

Odpovědět