Nový vzhled Gmailu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nový vzhled Gmailu
Zaujal mě změněný vzhled gmailu pro Iphone,ale je bohužel pouze pro FW2.2.1 a vyšší.
Já mám FW2.2 a nechce se mi jenom kvůli tomuhle updatovat fw.Je nějaká možnost jak to oblbnout?
Já mám FW2.2 a nechce se mi jenom kvůli tomuhle updatovat fw.Je nějaká možnost jak to oblbnout?
-
- Senior uživatel
Re: Nový vzhled Gmailu
Jedině FWChnager z Cydie
Ten FWChanger som si raz nainstaloval, nemalo to ziadny ucinok tak som to odinstaloval, telefon mi skocil do nudzoveho rezimu a uz sa odtial nemohol vratit do normalu. Musel som preinstalovat firmware.
-
- Starý pes fóra :)
musis spravit update na 2.2.1 viac na http://dsl.sk/article.php?article=7306
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Ta zmena vypada na pouzitelnu, akurat mi nechce naskocit (stale nabieha mobilna verzia) a to som uzivatel FW 2.2.1 (JB). Zacinam rozmyslat v com to moze byt.
Ani po premazani cookies a spol. nechce spolupracovat, nestretol sa stym niektom?
Ani po premazani cookies a spol. nechce spolupracovat, nestretol sa stym niektom?
-
- iPhone expert
ak sa bavite o vzhlade gmailu v safari tak mam pocit ze to nieje zavisle na tom ci mas 2.2.1 albo 2.2.
Mne to na jednom konte nabieha upravene pre iPhone a na konte kde mam nastaveny jazyk slovencinu je tam ta "mobile" verzia.... a neviem to prepnut aby to bolo aj v tej optimalizovane pre iPhone (mozno zmenit jazyk - lebo samotny gmail ma rozne funkcie ked je v original anglictine a v jazykovych mutaciach)
Mne to na jednom konte nabieha upravene pre iPhone a na konte kde mam nastaveny jazyk slovencinu je tam ta "mobile" verzia.... a neviem to prepnut aby to bolo aj v tej optimalizovane pre iPhone (mozno zmenit jazyk - lebo samotny gmail ma rozne funkcie ked je v original anglictine a v jazykovych mutaciach)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
Jedno to nie je, pretože využíva prvky HTML 5, ktoré Safari na 2.2 afaik ešte nepozná.
-
- iPhone expert
OK
ja som na druhom ucte len prepol jazyk gmailu a v safari sa uplne zmenil vzhlad "mobile" verzie ..... a mam len 2.2
Ovsem netusim ako to vyzera na 2.2.1 - mozete dat niekto screen nech mam predstavu ci je to ine ako moje....
ja som na druhom ucte len prepol jazyk gmailu a v safari sa uplne zmenil vzhlad "mobile" verzie ..... a mam len 2.2
Ovsem netusim ako to vyzera na 2.2.1 - mozete dat niekto screen nech mam predstavu ci je to ine ako moje....
dsl.sk píše:Spoločnosť Google predstavila novú mobilnú verziu svojich webových aplikácií Gmail a Calendar, ktorá pri prístupe z iPhonu a Androidu využíva nové možnosti a funkcie HTML 5.
...
Najdôležitejším použitím HTML 5 je ale u iPhonu cachovanie dát a samotnej aplikácie. Nová webová verzia Gmailu tak funguje aj pri nedostupnom pripojení, respektíve mala by fungovať plynulo pri nekvalitnom pripojení a mať lepšiu odozvu na akomkoľvek pripojení. Akcie vykonávané užívateľom, ako napríklad archivovanie emailov a ich označovanie hviezdičkami, sú vykonávané v užívateľskom rozhraní okamžite a až v pozadí sa zmeny synchronizujú na server.
...
Pre využívanie novej verzie je potrebný iPhone s minimálnou verziou firmvéru 2.2.1, keďže až Safari v tejto verzii podporuje všetku potrebnú HTML 5 funkčnosť.
video
-
- iPhone expert
dik
uz som si to aj checkol na iphone s 2.2.1 .... je to trocha ine ale dost podobne tomu co tam aj mam.
A v podstate je mi to jedno lebo aj tak vyuzivam originalneho email kllienta co je v iphone a nechodim tam cez safari
Kvoli tomu restore robit nemienim...
uz som si to aj checkol na iphone s 2.2.1 .... je to trocha ine ale dost podobne tomu co tam aj mam.
A v podstate je mi to jedno lebo aj tak vyuzivam originalneho email kllienta co je v iphone a nechodim tam cez safari

Kvoli tomu restore robit nemienim...
pajcer: Vdaka, funguje ako hodinky.
Stacilo keby som poriadne cital a je to aj pri oficialnej sprave:
"For now, the new version is available in English only."

Stacilo keby som poriadne cital a je to aj pri oficialnej sprave:
"For now, the new version is available in English only."