Natáčení-aplikace
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Natáčení-aplikace
Zdravím, jakou aplikaci byste doporucili jako kameru,abych mohl natacet, co stoji za to si to koupit , dekuji
Re: Natáčení-aplikace
Mno, pravdepodobne chtel neco s cim mame dobrou zkusenost, a ne chytry kecy ktery mu vubec nepomuzou 
Ja sem dost spokojenej s cycorder (cydia, od saurika), ta kvalita je fakt pekna a fpska dobry..

Ja sem dost spokojenej s cycorder (cydia, od saurika), ta kvalita je fakt pekna a fpska dobry..
Re: Natáčení-aplikace
aegor zamyslel si sa vobec nad tym co si napisal??? Bo podla mna ne! A absolutne by sa nemalo reagovat na taketo dementne otazky. Bo naozaj ked tu clovek potom nieco hlada a naozaj to potrebuje najst tak akurat tak najde milion opakujucich sa tem onicom!!! Na tomto prispevku je jasne vydiet nerespektovanie pravidiel fora (urcite ich ani necital). Za tato by sa malo davat upozornenie a pokial to porusia znova tak ban. Nic drasticke lebo na forum by mohli ist aj ako hostia nadalej, nasli by tu setko co potrebuju no nespamovali by tu. Toto forum si moc vazim a naozaj mi pomohlo ohladne iphonu, no jeho narastajuca neprehladnost vdaka takymto prispevkom mu ubera na kvalite.