BatteryLog - sledování výdrže akumulátoru [AppStore 2,39?]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

BatteryLog - sledování výdrže akumulátoru [AppStore 2,39?]

Příspěvek od Antabelus »

V AppStore je k nalezení vynikající aplikace BatteryLog na sledování výdrže akumulátoru iPhonu za seriózní cenu 2,39?.

V přehledném grafu, který je možné přibližovat a oddalovat (čímž se také změní jeho rozčlenění a jeho přesnost - např. hodiny, dny, atd.), můžete pohodlně sledovat, jak se baterie chová. Při každém spuštění se vytvoří bod na grafu označující aktuální kapacitu baterie (procentuální) a spojí se čarou s posledním vytvořeným bodem - takže čím častěji aplikaci budete spouštět, tím přesnější graf ve výsledku získáváte. Části grafu, kdy byla baterie nabíjena, jsou zvýrazněny. Výsledky grafu si můžete poslat na e-mail ve formátu CSV. Bohužel není možné, aby se periodicky stav baterie kontroloval automaticky, protože pravidla AppStore nepovolují běh jakýchkoliv aplikací třetích stran na pozadí. Aplikací také získáte možnost zjistit si momentální procentuální kapacitu baterie. BatteryLog podporuje jak portrait, tak i landscape mód, takže se vám podle polohy displaye bude přetáčet.

Aplikaci jsem si včera zakoupil a jsem s ní maximálně spokojený. Splňuje vše co potřebuji a líbí se mi její přehledné zpracování a pěkný design. Rozhodně doporučuji.

Obrázek
Aktuální stav kapacity baterie a další dodatečné informace.

Obrázek
Maximálně přiblížený graf.

Obrázek
Středně přiblížený graf.

Obrázek
Oddálený graf.

Obrázek
In-app nastavení.

Odpovědět