V přehledném grafu, který je možné přibližovat a oddalovat (čímž se také změní jeho rozčlenění a jeho přesnost - např. hodiny, dny, atd.), můžete pohodlně sledovat, jak se baterie chová. Při každém spuštění se vytvoří bod na grafu označující aktuální kapacitu baterie (procentuální) a spojí se čarou s posledním vytvořeným bodem - takže čím častěji aplikaci budete spouštět, tím přesnější graf ve výsledku získáváte. Části grafu, kdy byla baterie nabíjena, jsou zvýrazněny. Výsledky grafu si můžete poslat na e-mail ve formátu CSV. Bohužel není možné, aby se periodicky stav baterie kontroloval automaticky, protože pravidla AppStore nepovolují běh jakýchkoliv aplikací třetích stran na pozadí. Aplikací také získáte možnost zjistit si momentální procentuální kapacitu baterie. BatteryLog podporuje jak portrait, tak i landscape mód, takže se vám podle polohy displaye bude přetáčet.
Aplikaci jsem si včera zakoupil a jsem s ní maximálně spokojený. Splňuje vše co potřebuji a líbí se mi její přehledné zpracování a pěkný design. Rozhodně doporučuji.

Aktuální stav kapacity baterie a další dodatečné informace.

Maximálně přiblížený graf.

Středně přiblížený graf.

Oddálený graf.

In-app nastavení.