Icq v 3.0 ofik
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Icq v 3.0 ofik
Ahoj. Dnes jsem si udelal ofik verzi 3.0 z 2.2.1 jb. Vsecko probehlo v poradku a nebyl problem. Ale kdyz jsem si spustil icq, tak se ani neslo pripojit, ze se nedalo ani kliknout na "ulozit" ..tak jsem to udelal pres menu-nastaveni. A slo to, tak jsem spustil ICQ normalne se prihlasil ale kdyz otevru okno konverzace, tak nevidim svuj radek kdyz pisu..pouze klavesnici... Dokonce neslo ani posouvat konverzaci dolu.. Nevite co to je? Neni to verzi 3.0 ? ... Diky moc... I kamarad ma ten problem
(

iPhone 3G 8GB

-
- Moderator fóra
Re: Icq v 3.0 ofik
jojo trocha chybka v kompatibilite s firmware 3.0..jinak kdyz v ty konverzaci ti vyjede klavesnice ale nevydis radek s textem tak klikni mimo klavesnici aby se schovala a pak se ti objevi radek s tvym textem a kdyz do nej kliknes tak vyjede klavesnice a uvidis i radek tveho textu 

-
- Mírně pokročilý
Jo jde to;-) diky. Ale doufam, ze bude brzy update, protoze se mi treba neukazuji avatary u lidech a ani statusy...
iPhone 3G 8GB

vo mě vadí že se nepřeklopí klavesnice na dýlku
nedělá to ani fring ani skyp nejde to nějak nastavit?

-
- Host
^ Beejive funguje
Apple iPhone 4 / fw 4.2.1 NON JB

Apple Macbook Aluminium / 2.4Ghz

-
- patron iPhone.cz
Vasekk1
Koho jste potkali? Co vám to nalhali?

Koho jste potkali? Co vám to nalhali?

díky za radu ted zkouším ten free Nimbuzz a zatím vypada slušně za tu cenu 

-
- patron iPhone.cz
BTW téma je ICQ, takže se budeme držet téma a nebudeme rozvádět OT diskuzi. Že scorpi? 

-
- Host
nevíte, jak zůstat pořád online? mám nastaveno, aby mě o neodhlašovalo po opuštění, ale když se do ICQ vrátím, tak se mi reconnectuje...
-
- Moderator fóra
ja si stahnul backgrounder z Cydie a ICQ jednoduse minimalizuju a necham bezet na pozadi 

-
- Host
Smazáno pro porušení pravidla o citaci předchozího příspěvku. scorpi