Speed cam Czech republic: Alert me

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jubei80
Host
Host

Speed cam Czech republic: Alert me

Příspěvek od jubei80 »

Něco pro řidiče :
Aplikace, která vás upozorní na blížící se mikrovlnku :-)
-obsahuje 1700 lokací
-upozorňuje zvukem nebo vibrací, ukazuje kolik metrů zbývá do radarem měřeného úseku
-pouze pro iPhone 3G a vyšší:-) využívá GPS modul

odkaz appstore:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 14179&mt=8

uváděcí časově omezená cena : 2.39 euro

sony123
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Speed cam Czech republic: Alert me

Příspěvek od sony123 »

Nie je niečo také aj pre Slovensko?

Funguje to?Neviem si predstaviť princíp. :)
Mobilné radari to asi nezaznamená,že?

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

ja som mal nejaký program speedcams europe alebo čo to bolo a ukazovalo to uplne odveci... ale je pravda že som to mal na 2G ale tahalo to udaje cez wifi !!!

lama

Příspěvek od lama »

Teď jsem to instaloval a vypadá to super.Našlo mi to 435 m vzdálenej radar a pojmenoval i přesně ulici.

Je tam nastavení i pro mobilní radary.
Ještě jsem si všiml, že to ukazuje možnou odchylku vzdálenosti a rychlost, která je v těch místech povolena.

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

volalo sa to iradar europe :)

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

Me by spis zajimalo odkud je brana databaze "radaru" a jak je to s jeji aktualizaci... :?:
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

casey

Mně to nefunguje :-(

Příspěvek od casey »

Zkoušel jsem s tím v Praze projet Jižní spojku... Upozorňovalo mě to na nějaký radar mimo trasu, ale ten úsekový, který jsem před sebou viděl, ani ťuk :-(

cicolably
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

:D a stav ozonu by si nechcel z iP merať?
odkial to ma vedieť kde je radar.si najprv prečítajte niečo o radaroch a potom tu píšte somariny,frekvencie a o laser-ových ani nehovorím
to ukazuje z netu stiahnute stacionarne radary a potom usekove kde su a neviem či to je online a potom podla toho kde sa pohybuju - ako dopravný servis v radiu o čom pochybujem veeeelmi
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

casey

Příspěvek od casey »

Já používám navigaci jenom na radary. Jinak se před cestou podívám do mapy a většinou se trefím. Pokud ne, tak si udělám alespoň výlet :-)
Na TomTomu v HTC to fungovalo perfektně. Stáhly se POI z poi.cz, které byly často aktualizované, naimportovaly se do TT a hurá deme...
Teď mám stejně po žížalkách. Mám integrovanou navigaci v autě, ale protože je dotažené z Německa, tak mapa končí na hranicích :-(

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

ak by bolo nieco podobne pre SK tak by som sa potesil :-)

Golf

Příspěvek od Golf »

Aby ta aplikace k něčemu byla, tak je především potřeba 3Gčko kvůli GPS signálu. WiFina je k ničemu. Databáze radarů je tam nahraná natvrdo, to znamená že záleží na její aktuálnosti. A protože je to pasivní systém, tak to upozorňuje na všechno, co je v databázi, v určitém okruhu, třeba 500 m, takže to neznamená že to máte na trase... Pokud to má v databázi třeba jenom místo, kde se často měří, tak to upozornění tam je i v okamžiku, kdy se fyzicky vůbec neměří. Radary jsou v semaforech, pevné, pevné úsekové a pak ta místa kde se často měří, třeba v navigacích je to rozlišeno a je to vidět podle akustického zvuku nebo ikony. Takže záleží na tom, co v té databázi vůbec je a jak často se obnovuje, vůbec nejlepší databáze je poi.cz (aktualizované v podstatě denně), ale to do iP nejde jen tak dostat.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

casey

Příspěvek od casey »

Musíme počkat na TT pro iP.. Pak budeme třeba zase mít oblíbené POI :-)

Golf

Příspěvek od Golf »

To bych si tak jistý nebyl, POI z poi.cz jdou do kdejaké navigace, ale vzhledem k "uzavřenosti" systému iP bez JB to asi nebude možné ani u TomToma... A to je právě důvod, proč (alespoň já) o něm (JB) vážně uvažuji s přechodem na 3GS (přeci jen tam nějaké zpomalení nehraje roli, spíš stabilita)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

casey

Příspěvek od casey »

Já "brejknul" iP dneska ve tři ráno :-)

pozn. mod: prosim zamysli se, jak hodnotny je tvuj prispevek v tomto tematu... ilijusin

Odpovědět