IM with Push
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
IM with Push
Dnes vysla tato aplikacia s oznameniami a musim povedat ze som milo prekvapeny.
Funguje upne bezchybne a sprava pride aj po niekolkych hodinach na rozdiel od Beejive ktory dost pada.
odporucam a ako som povedal som milo prekvapeny.
Funguje upne bezchybne a sprava pride aj po niekolkych hodinach na rozdiel od Beejive ktory dost pada.
odporucam a ako som povedal som milo prekvapeny.
Re: IM with Push
updatne sa to automaticky alebo co? lebo mne IM niak PUSH stale nezobrazuje
Pokud máš IM+ Lite, tak ta push notifikace bohužel nemá, musíš si opatřit placenou verzi.
Koupil jsem ji vcera. Nezere baterii jak se tu vyklada - alespon mne ne. Koukal jsem, ze ji trochu zdrazili, ja ji koupil jeste za 5EUR. Jen mam problemy se skype chatem - to byl nakonec i duvod proc jsem si ji koupil. Mate nekdo podobny problem ? Ze se skype obcas pripoji a obcas ne ?
ICQ funguje naprosto v pohode vcetne push.
ICQ funguje naprosto v pohode vcetne push.
-
- Host
Můžete mi prosím napsat, jestli IM+ umí i volat na skype?
-
- Senior uživatel
Misto ptani bych to vyzkousel a mas jasno hned, ja tam mam jen chat.
-
- Senior uživatel
Funguje vam tady Skype ? Me se porad pripojuje, ale nepripoji. ICQ slape v pohode.