cau lidi. nevite kde se da stahnout uplne normalni zakladni kamera pro iphone? postahoval jsem ruzny modifikace ,ale ty mi vzdycky spadnou. nevite ? diky
upraven nazev, ilijusin
[?]Kde stahnout originalni camera
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: [?]Kde stahnout originalni camera.app
Zakladni Camera.app musis mit uz od zacatku nainstalovanou a pokud se ti ji podarilo odstranit, tak to si pomerne veliky umelec
Co ja vim tak ji odnikud nestahnes. Na tvem miste bych zvolil restore.
A dej vice info o telefonu, jaky FW, s/bez JB...?

Co ja vim tak ji odnikud nestahnes. Na tvem miste bych zvolil restore.
A dej vice info o telefonu, jaky FW, s/bez JB...?
-
- Senior uživatel
Bez JB by to asi neodstranil. 

To je prvni co me napadlo, ale mezi prvni a druhou vetu jsem mel pauzu a tu posledni vetu jsem formuloval obecne. Zapomnel jsem na to. Nebo je to takovy umelec, ze se mu to povedlo i bez JB
To je ale jedno.
Jeste me napadla moznost, ze by ti nekdo camera.app "vytah" ze sveho telefonu a poslal ti vsechny potrebne soubory. Ale stejne bych ti spise doporucil restore.

Jeste me napadla moznost, ze by ti nekdo camera.app "vytah" ze sveho telefonu a poslal ti vsechny potrebne soubory. Ale stejne bych ti spise doporucil restore.
-
- Moderator fóra
a nemysli nahodou kameru jako nataceni videA? 

-
- Moderator fóra
Může si myslet, co chce, ale napsal "camera.app" a to je jednoznačně fotoaparát. Teprve přeneseně to může znamenat zařízení pro natáčení pohyblivých obrázků a to by bylo určeno slovem video (camera).
@Beavers:
To camera jsem tam napsal ja, protoze puvodne tam bylo neco zcela nesrozumitelneho a s nulovou vypovidajici hodnotou. Omlouvam se, ale nepoznamenal jsem si predesly nazev. (poupravil jsem ho, at to neni tak matouci a aby se to dalo aplikovat jak na video, tak foto)
Myslim, ze nejlepsi by bylo kdyby se autor topicu vyjadril sam...
To camera jsem tam napsal ja, protoze puvodne tam bylo neco zcela nesrozumitelneho a s nulovou vypovidajici hodnotou. Omlouvam se, ale nepoznamenal jsem si predesly nazev. (poupravil jsem ho, at to neni tak matouci a aby se to dalo aplikovat jak na video, tak foto)
Myslim, ze nejlepsi by bylo kdyby se autor topicu vyjadril sam...