Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aplikace s rozšířenou realitou se na Appstore pomalu množí. Dnes se na Appstore objevila aplikace Wikitude, která po platformě Android dorazila i na iPhone 3GS. Její největší přednost? Je zcela zdarma, takže každý si může rozšířenou realitu ve svém iPhone 3GS v klidu vyzkoušet.
Zobrazuje informace z Wikipedie ale take z databaze Wikitude.me, kde muzete sami pridavat Points of Interest.
Je to opravdu pecka. Musite mit zapnute polohove sluzby, a pak natacite iPhone ve svisle poloze do svetovych stran a na dipleji se krom realneho obrazu objevi nazvy blizkych POI (vesnice, mesta, body zajmu) Po rozkliknuti se objevi kratky popis, pripadne muzete otevrit odkaz na netu
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4 MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Chtorr: to je pravda, protoze prave v OS3.1 je nove API rozhrani pro tyto aplikace. Osobne prechod na fw3.1 majitelum 3GS doporucuji, par bugu zde bylo opraveno a je to lepsi fw nez 3.0.. jen skoda ztraty tetheringu u O2..
Já bych zde chtěl jen říct "názor z druhé strany barikády" - pro mě osobně je důležitější funkční jailbreak (3.0.1) než hračičky a poletování (tápání / hledání) s rozšířenou realitou u nás po Moravě, sranda je to dobrá, ale zatím mě to nijak více nenaplňuje. Firmware 3.1 sice řeší pár věcí, žádná mi ale ZATÍM nestojí za ztrátu jailbreaku (3GS) a nadále vyčkávám na greenpois0n.