Skype na pozadí...
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Skype na pozadí...
Dobrý den všem, je možné na iPhone 3GS nechat bežet "na pozadí" program Skype tak aby byl on-line neustále a neodpojoval se mi?
Mám verzi OS 3.1 bez jakýchkoliv jailbreaků atd. atd.
...jestli se toto už někde objevilo, tak se omlouvám ale nenašel jsem
Mám verzi OS 3.1 bez jakýchkoliv jailbreaků atd. atd.
...jestli se toto už někde objevilo, tak se omlouvám ale nenašel jsem
Re: Skype na pozadí...
V appstore je im+ skype s push notifikaciou.. To je asi cele co mozes urobit...
V IM+ je možné nastavit, abys byl na přijmu v kuse až 3 dny. Jakákoli zpráva se ti potom pomocí push zobrazí "jako sms".
-
- Klub čistého iOS
a tie push notifikacie..zaznamenaju aj ked mi niekto vola ? alebo cisto len spravy ?
Variantu s voláním nemám vyzkoušenou.
Variantu se zprávou (ICQ v BeejiveIM) ano - pomocí push se na displeji zobrazí celá zpráva.
Variantu se zprávou (ICQ v BeejiveIM) ano - pomocí push se na displeji zobrazí celá zpráva.
-
- Pokročilý uživatel
Nimbuzz umi take Skype a bezi na pozadi. Sam jsem ale nezkousel, takze za to nerucim, potreba vyzkouset. Vyhoda je to, ze je take zdarma.
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
ale v Nimbuzz mozes byt online len do 30 min. po uzavreti aplikacie. Skusal som aplikaciu ale spravy zo Skype nechodili korektne. Asi najlepsi na skype s push sa mi vidi IM+ all in one, cakam na update 3.4 prip. 3.5. Jedina vyhoda Nimbuzz je ze je free.
-
- Host
fring vydrzi online tusim 8hod a je tiez zdarma mam vyskusany aj hovor cez skype sice sa neda zdvihnut ale upozorni vas to pushom a hned vas presmeruje do programu kde mozte zavolat spat tomu kto vas vola to vyhodi ze ste nedostupny alebo tak nejak, nevyhoda je ze bez jb musite byt pripojeny na wifi aby ste mohli volat
Jde vůbec uskutečnit internetové volání přes EDGE bez nutnosti použít jailbreak? Zkoušel jsem snad všechno, a nic. 

pripadne ak je iPhone JB, tak je mozne cez Cydiu naistalovat aplikaciu VoIPover3G a je mozne potom volat aj cez Edge/3G a nie len cez WiFi. Takze ked ma push upozorni na hovor, otvorim Skype a zavolam spat a nemusim byt pripojeny cez Wifi. Volas za free len ti stiahne data, nemam odskusane kolko dat zerie takyto hovor..
Pokial viem, tak bez JB nie je mozne volat VoIP inak ako cez WiFi

-
- Mírně pokročilý
Jirkus:
Bez JB to zatím nejde(apple to blokuje v rámci pravidel appstoru). Počkejme, jak dopadne spor mezi FCC+Apple+Google ohledně VOIP aplikací.
Bez JB to zatím nejde(apple to blokuje v rámci pravidel appstoru). Počkejme, jak dopadne spor mezi FCC+Apple+Google ohledně VOIP aplikací.