tabtoolkit

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tabtoolkit

Příspěvek od r.a.c.e.k »

Dobra zprava pro hudebniky, aplikace na prehravani tabulatur ( GuitarPro atd ) je na svete.

web: autora

appstore link

Zahradník

Re: tabtoolkit

Příspěvek od Zahradník »

Prográmek vypadá na první pohled dobře, ale za skoro 8 Eur je to alespoň pro mne málo muziky za docela moc peněz. Uživatele PC programu Guitar Pro, mi jistě dají za pravdu.

Jako užítečnou pomůcku bych spíše doporučil Guitar Toolkit od stejné firmy a za stejnou cenu. Tenhle program sice není přehrávač skladeb, ale kombinace ladičky, metronomu a databáze všech myslitelných kytarových akordů (s vizuální i audio kontrolou) mi za tyhle peníze přijde jako smysluplnější investice.
Naposledy upravil(a) Zahradník dne úte říj 13, 2009 6:27 pm, celkem upraveno 1 x.

r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od r.a.c.e.k »

Dnes jsem na nej narazil, takze jsem ho zkousel jen chvilku. Plni to co se od nej ceka, prehrava tabulatury :) Daji se tam nahrnout prez wifi ( to jsem jeste nezkousel ) a nebo prostym vyhledanim tabulatry na netu na znamych serverech. Proste vyhledas, stahnes otevres a hrajes. Jediny co me trosilinku vadi i kdyz ne zas tak moc, ze neumi zobrazit napr u piana levou a pravou ruku najednou, treba v dalsim updatu, misto na displayi by bylo.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Je pravda, že jsem ten prográmek nezkoušel. Ale už při letmém pohledu na to, že při přehrávání vidíš pouze jeden celý takt, myslím, že pro nastudování nějaké skladby (např. jako u Guitar Pro) se ten prográmek moc nehodí.

Možná by šlo někde ztáhnout nějakou pěknou kytarovou skladbu a potom na ten přehrávač sbalit nějakou pěknou kytarovou fanynku. To by za 8 Eur možná mělo smysl.

Já raději zůstanu u Guitar Pro a v případě potřeby budu balit holky s kytarou live. :)

ondr3j
Host
Host

Příspěvek od ondr3j »

Je to uplna parada, na tohle sem cekal, lze stahovat s vasich oblibenych stranek jak PowerTaby, tak GuitarPro, ale take normalni txt taby (sam rozpozna a zepta se, jestli chcete ulozit). Vzdycky je zobrazen aktualni radek jednoho nastroje (u GP tabu lze vybirat a prepinat mezi vsemi nastroji, ktere tab obsahuje). Zatim jsem maximalne spokojeny, jen je podle me potreba cvicit se sluchatky, bez nich je iP hodne tichy. Jinak jde o nastroj na cesty, doma je samozrejme mnohem lepsi klasicke GP.

Odpovědět