existuje nejaka aplikacia alebo plugin ktory by rozsiril moznosti nakladania s fotkami u vstavanej aplikacii fotoalbumov?
Idem mi o presuvanie fotiek (nieco ako presuvanie emailov do folderov) a tiez mi vadi ze chyba mazanie fotiek vo vsetkych ostatnych foldrov okrem "Fotoaparatu".
Opakujem ze ide mi o rozsirenie a nie o inu aplikaciu, nejake som skusal ale velmi to nanadchlo. Fakt iba to presuvanie a mazanie by bolo cool.
viac moznosti u FOTOALBUMU???
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: viac moznosti u FOTOALBUMU???
Myslím si, že iTunes by si s tým nerozumelo a teda pri každom syncnutí by tebou urobené zmeny vrátilo.
nj, lenze synchro si mozes vypnut a itunes vyuzivam len zriedka tak toho sa tak neobavam, rad by som len mal vecsie moznosti narabania s fotkami vo vstavanej aplikacii. Skusal som aj COPY ale inde to PASTE neslo :/
-
- Starý pes fóra :)
no kedže je iPhone naviazaný na iTunes s takými srandami ako aj z hudbou tak to asi nepojde
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB