Bookreader (AppStore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Renfra

Bookreader (AppStore)

Příspěvek od Renfra »

Koupila jsem si ve slevě na AppStore aplikaci Bookreader, můžu ji vřele doporučit.
http://appshopper.com/productivity/bookreader
Sice si neporadí se soubory "pdb", ale všechny soubory jsem pomocí DocReader převedla na "txt" a už to jede přímo na jedničku.Převáděla jsem zhruba 400 knížek a trvalo mi to celé odpoledne, ale myslím, že to stálo za to.
Aplikace si poradí s češtinou (dokonce i v názvech knih), vypadá velice pěkně, lze nastavit velikost písma pro ty, co špatně vidí (jako já), výborné záložky a co je hlavní, že všechny svoje knihy mám u sebe jako kdysi v TextReaderu.
Přenos všech knih najednou přes Wifi bez problémů, na stránce readdle.com lze získat zdarma i 512MB prostoru pro přenos souborů a aplikaci pro přenos souborů přes USB - tu jsem zatím nezkoušela.

metuj
Host
Host

Re: Bookreader (AppStore)

Příspěvek od metuj »

Toho PDB je docela škoda. Z toho důvodu zůstanu raději u čtečky STANZA. Ačkoli tohle vypadá podle obrázků docela zajímavě.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Bookreader (AppStore)

Příspěvek od rony »

stanza si to vlastne tiez konvertuje :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět