IM+nefunkční push
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
IM+nefunkční push
Hojte,
používám IM+for iPhone/iPod Touch verzi: 3.3, která jíž obsahuje oznamování (push).
Nastavi jsem si do něj ICQ a facebook. Na facebook se vůbec nechce přihlásit. To mi ale nevadí. Horší je to, že nefungují push upozornění. Zapnu IM+, zhodím ho a odjinud se nepřihlašuji. Mám status online, což je správně. Když však někdo napíše, tak mě nevyskočí upozornění. Když následně zapnu IM, je tam zpráva doručena. Nastaveno mám 12 online po zapnutí IM a v normálním nastavení -> oznámení zanuto na zvuk, upozornění i odznaky.
Očekávám, že mi při příchozí icq zprávě pípne iP nebo nějak dá vědět.
Poradíte někdo?
používám IM+for iPhone/iPod Touch verzi: 3.3, která jíž obsahuje oznamování (push).
Nastavi jsem si do něj ICQ a facebook. Na facebook se vůbec nechce přihlásit. To mi ale nevadí. Horší je to, že nefungují push upozornění. Zapnu IM+, zhodím ho a odjinud se nepřihlašuji. Mám status online, což je správně. Když však někdo napíše, tak mě nevyskočí upozornění. Když následně zapnu IM, je tam zpráva doručena. Nastaveno mám 12 online po zapnutí IM a v normálním nastavení -> oznámení zanuto na zvuk, upozornění i odznaky.
Očekávám, že mi při příchozí icq zprávě pípne iP nebo nějak dá vědět.
Poradíte někdo?
-
- Senior uživatel
Re: IM+nefunkční push
a mas iphone normalne aktivovany cez itunes?
lebo push nejdu na telefonoch co su oblokovane cez yellowsnOw,respektive treba na to fix z cydie
push notifikacie mi ti mali fungovat tak ze ked si na ICQ a ak vyjdes spat do menu tak sa ti zobrazi okno ked ti niekto napise take nieco:
http://www.theiphoneblog.com/images/sto ... us31-3.jpg
skus este reset sietovych nastaveni to by mohlo pomoct
lebo push nejdu na telefonoch co su oblokovane cez yellowsnOw,respektive treba na to fix z cydie
push notifikacie mi ti mali fungovat tak ze ked si na ICQ a ak vyjdes spat do menu tak sa ti zobrazi okno ked ti niekto napise take nieco:
http://www.theiphoneblog.com/images/sto ... us31-3.jpg
skus este reset sietovych nastaveni to by mohlo pomoct

v Settings.app > Hlasenia > On > vsetko zapnute
v IM+: Settings > Push zapnute a ponastavovane
a vsetko funguje
v IM+: Settings > Push zapnute a ponastavovane
a vsetko funguje

-
- Mírně pokročilý
No ja jsem použil ultrasn0w, asi to bude jedno nebo s ultra by mě to mělo jet? Nastaveny vše jinak mám.
Kde se dělá res. síťových nastavení?
Kde se dělá res. síťových nastavení?
-
- Senior uživatel
ako hovorim push notifikacie nefunguju na telefonoch co niesu aktivonane cez itunes,mozes skusit push fix z cydie
http://www.simonblog.com/2009/07/09/pus ... en-iphone/
ale neviem ze ci to funguje
http://www.simonblog.com/2009/07/09/pus ... en-iphone/
ale neviem ze ci to funguje
-
- Mírně pokročilý
Tak bohužel bezúspěšné. Na FW 3.0.1 nic.
iPhone 2G 3.0.1, push fix z cydie, IM+ 3.3
vse funguje tak jak ma
instaloval jsem v tomto poradi:
- shift + restore na 3.0.1
- jailbreak + unlock (redpwn 3.0.3)
- push fix z cydie
- im+ 3.3
vse funguje tak jak ma
instaloval jsem v tomto poradi:
- shift + restore na 3.0.1
- jailbreak + unlock (redpwn 3.0.3)
- push fix z cydie
- im+ 3.3
Naposledy upravil(a) lukas.rubes dne čtv zář 10, 2009 3:11 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Tak už mě to taky jede. Šlo o to nainstalovat fix před IM+.
Díky za info.
Díky za info.
Pre fanúšikov IM+ nejaké novinky ktoré sa vyskytnú v IM+ 3.5. SHAPE Services už má skoro hotovú verziu 3.5, avšak Apple ešte doteraz neschválil 3.4.
- Blokovanie autorizačných požiadaviek
- Twitter: Nearby Timeline
- Twitter: Aktualizovanie polohy
- Možnosť zmeniť veľkosť obrázka pred odoslaním
- Push notifikácia ak sa pripojí kontakt
- Blokovanie autorizačných požiadaviek
- Twitter: Nearby Timeline
- Twitter: Aktualizovanie polohy
- Možnosť zmeniť veľkosť obrázka pred odoslaním
- Push notifikácia ak sa pripojí kontakt
-
- Senior uživatel
mám dotaz, edge nepoužívám, jen WiFi... když otevřu IM, zapnu push a tak dále, pak sjedu do spingboardu, a sleepnu telefon, tak se normálně WiFi odpojí... takže vlastně ani nemohu dosat Push notifikaci o přijmu zprávy že?
nebo budu dostávat Push aktivované internetem i ve sleepnutém telefonu bez Edge? díky
nebo budu dostávat Push aktivované internetem i ve sleepnutém telefonu bez Edge? díky
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
-
- Host
Zdravím, mám problém. Vlastním iphone 3G,firm. 3.1 bez JB. Koupil jsem si aplikaci im+. A problém je, že když jsem online, tak se ostatním zobrazuje, že jsem offline a naopak. Zkusil jsem restart i odinstalovat a nainstalovat a pořád to dělá. Nevíte někdo, co s tím? Dělá to taky někomu?
Edit: Tak vyřešeno. Zkusil jsem ještě hard reset (power+home). Nevím proč nebo jak, ale dalo se to dopořádku.
Edit: Tak vyřešeno. Zkusil jsem ještě hard reset (power+home). Nevím proč nebo jak, ale dalo se to dopořádku.
Naposledy upravil(a) Bishop dne sob říj 03, 2009 6:10 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
to ja mam horsi problem.Kdyz jsem na Im+ verze 3.2 a vypnu ho,tak se lidim ukazuju online,zkousel jsem i vypnout wifi.jinej net na iphonu nemam,ale dela to porad..nestalo se to nekomu,je to dost divne 

-
- Host
Aplikace Tě drží, i když ji vypneš, připojeného. Dá se to změnit v aplikaci pod "tlačitkem VÍCE", NASTAVENÍ a úplně dole push nastavení, standartně Tě drží připojeného 12 hodin, může i více a nebo si můžeš nastavit po vypnutí aplikace, aby Tě odhlásil...
-
- Host
Bishop: mám to úplně to samé - ostatní mě vidí offline. Mám 3GS 3.1 bez JB a IM+ 3.3
iPhone 3GS 32GB
Ja mám zase taký problém, že push mi funguje ale len keď nemám zapnuté wifi. Ak zapnem wifi push notifikácie mi nefungujú. Kde môže byť problém? Treba niečo nastaviť napr. na routery? Ďakujem