Dá sa Vám nainštalovať app iFile z Cydie ? mne sa to nedarí vždy hádže chybu.
Taktiež ROCK... Dá sa to nejak stiahnu do PC a dať do iphonu ?
iFile - Cydia - nedá sa naistalovať
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: iFile - Cydia - nedá sa naistalovať
No třeba kdybys napsal chybu jakou ti to hlásí, tak by se mohlo najít řešení, ale takhle ti nikdo moc nepomůže
1.Běž do cydia hledat ifile pak zmacknes ale musiš počkat až se tam rozbrazí Pursche, a to musiš koupit tu applikace.
2.A nebo máš pomalí internet skus někde např na chodově tamají free wifi xDD
3. Poslední požnost máš málo paměť na iphonu.
A tu applikace mužeš stáhnou od tuď .deb naistalovat přes terminal http://ipod-touch-max.ru/cydia/index.php?cat=package&id=4176
dole Download:.deb a pak ti zobrazi Ckayatb nějak tak, to je jenom trail verze takze stejně musiš kupovat
2.A nebo máš pomalí internet skus někde např na chodově tamají free wifi xDD
3. Poslední požnost máš málo paměť na iphonu.
A tu applikace mužeš stáhnou od tuď .deb naistalovat přes terminal http://ipod-touch-max.ru/cydia/index.php?cat=package&id=4176
dole Download:.deb a pak ti zobrazi Ckayatb nějak tak, to je jenom trail verze takze stejně musiš kupovat

hoj lidi mam iphone teprv chvili a nainstaloval jsem si tam tu cydii ale kdyz cokoli stahuju s ty cydie tak se mi to vypne:( nwm nekdo co stim? pls moc za radu....
-
- Administrator
to malos - špatně umístěný dotaz, špatně formulovaný, seznam se s telefonem, projdi si návody .. pak se ptej
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.