printscreen i Phone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
printscreen i Phone
nevíte někdo o nejake app ktera by mi umoznila vyfotit plochu ip aniz bych musel pouzivat lock button (nefacha:-D) udelal jsem si hezka tematka a rad bych je vyfotil a nabidl ale nemam jak:-D
-
- patron iPhone.cz
Re: printscreen i Phone
Ahoj, tohle by treba nepomohlo? http://digitalagua.com/products/Capture/overview Tipuji, ze to pujde sehnat i kdyz uz neni oficialne k dispozici ..
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
myslim, ze by bolo pre teba jednoduchsie keby si si hodil do pc "iPhone PC Suite".. program pre spravu iPhone, ktory ti vie spravit screenshot cez funkciu "ScreenSnap"
link
http://dl.iphonesuit.com/ipcsuite/ipcsu ... .0.112.exe

link

instaloval sem asi 3 verze pcsuitu a vsechny mi hazely error(windows- ikoncit, bla bla) ale tahle mi de
najdu na ni nekde ENG pls?

ono to ma anglictinu.. v hlavnom okne nalavo hore skus nahodne poklikat na tie haky-baky.. vyhodi ti na vyber z troch jazykov medzi nimi aj eng 

luxus, z tohodle topicu sem se dozvedel vic nez z celych dvou diskuzi o iPhone Pc Suite:-D dikyyy
-
- Host
Co tak sa pripojit cez pc na iP cez VNC? Potom uz jednoducho spravis screeny aj videa;-)
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
-
- Host
tak snad staci zmacknout dohromady "home button a power button", ne???
-
- Senior uživatel
LosGalacticos:Keby si čítal čo píše tak by zistil že mu power button nefunguje
-
- Host
Skus mQuickDo z cydie ale je to platene ten program nahradza home button
-
- Host
QuickDo to dělá určitě))btw i spoustu jiných věcí a ovládáš prakticky vše bez použití homeb.(a rychlý přístup z lockscreen a multitasking a atd))))