APP pro hůře vidící hledám

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Jirka Al
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

APP pro hůře vidící hledám

Příspěvek od Jirka Al »

Ahoj, nevíte někdo o nějaké app nebo možnosti jak vylepšit iPhone pro hůře vidící lidi? Nic jsem nenašel tady na fóru ani nevygooglil. Nellepší by bylo, kdyby se zvětšilo všechno i s tím, že by se pak vešlo méně ikon na plochu nebo tak nějak
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"

Moonlight
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: APP pro hůře vidící hledám

Příspěvek od Moonlight »

V 3GS sa da v nastaveniach/vseobecne/pristupnost zapnut funkcia Zvacsovanie-Pri poklepani 3 prstami na obrazovku sa zvacsi nahlad akoby ste pozerali cez lupu,potom sa da po obrazovke pohybovat troma prstami a opetovnym poklepanim sa nahlad dostane do povodneho stavu.
Neviem vsak ci touto funkciou disponuje aj 3G.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g

m4x
Host
Host

Příspěvek od m4x »

presne ako pise moonlight. Vrelo odporucam,myslim ze 3G by malo mat taku moznost od fw 3.0 tiez,ale ruku do ohna za to nedam. Mam to na svojom odskusane a mozem len odporucit v takom pripade! ;-)
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK

Jirka Al
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Jirka Al »

Ctěl jsem to vyzkoušet na mým 3G s OS 3.1.2 a buď to neumí a nebo to neumím já nastavit.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"

m4x
Host
Host

Příspěvek od m4x »

mas to vlastne v nastaveniach ?
ak nie, tak to zrejme na 3G neriesili, co je velmi zvlastne, podla mna by to bolo kludne zrealizovatelne aj na 2G ?
kazdopadne neviem o nicom inom, jedine tak nejaky addon na cydii pre 3G mozno aj 2G ak to primarne nepodporuje origo OS
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

řekl bych, že to je funkce jen 3gs

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Teď jsem se díval na synův 2G s FW 3.1.2 a není to tam. Já to na svém 3GS mám i s FW 3.1. 3GS má navíc Voice Over a to je v jednom menu Obecné-Zpřístupnění. Takže opravdu pro jen 3GS.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

ssamoo

Příspěvek od ssamoo »

Funkcie ako priblizenie, opacne farby(biele na ciernom) a este voice-over, podporuje len 3GS. 3Gcko to zo zahadnych pricin nepodporuje ;)

Odpovědět